27 / 04 / 2024

İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan

İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) bünyesinde oluşturulan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu toplandı.Arıcan, Mersin’de inşaat sektöründeki sıkıntıları tespit edip, bunlara çözüm bulmayı hedeflediklerini belirtti.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan Haberi

İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan

Mersin GİAD, her sektörün ayrı ayrı sorunlarını ele alıp, çözüm odaklı çalışmalar yapmak için sektör komisyonları toplantılarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda, İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan başkanlığında toplanan Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu üyeleri, birbirleri ile tanıştı, sorunlar çözüm önerilerini konuştu.

Mersin’de inşaat sektöründeki sıkıntıları tespit edip, bunlara çözüm bulmayı hedeflediklerini belirten Arıcan, "Mersin’in inşaat sektöründeki sorunları ve bunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Kurulan sektör komisyonlarındaki üyelerimiz ile birlikte Mersin’in sorunlarının çözüme kavuşması için gerekli tüm çalışmaları ve projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Toplantıya katılan Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol, gerçekleştirilen tüm etkinliklerin üyelerin tavsiyeleri sonucunda ortaya çıktığını belirterek, "Bizim sektör komisyonlarını oluşturmamızdaki amaç, her sektörün kendi sorunlarını bulması ve çözüm odaklı çalışmalar yapmasını sağlamaktır. 200’ü geçkin üyemizin...