24 / 04 / 2024

inşaatçılar uluslararası pazarda destek beliyor

inşaatçılar uluslararası pazarda destek beliyor

ANGİAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde artış şampiyonları!

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan inşaat malzemeleri fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi. Peki inşaat malzemeleri fiyatları ne kadar arttı? İşte inşaat malzemelerinde artış şampiyonları...

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Altolo İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Altolo İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile Fıda Muhammed tarafından kuruldu.

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Faısal Şahab tarafından kuruldu.

inşaatçılar uluslararası pazarda destek beliyor Haberi

inşaatçılar uluslararası pazarda destek beliyor

Ankara Genç İşadamları Derneği üyeleri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün ve yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette bir konuşma yapan Semiz; ANGİAD'ın TMB ile yakın diyalogda bulunduğunu, kendi müteahhit üyelerinin sorunlarının çözümünde her zaman iş birliği içerisinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. 


TMB Başkanı Yenigün de sektörün yaşadığı sorunlara ilişkin çarpıcı bilgiler verdi. "Türkiye'den bir firma yurtdışında iş yapıyorsa, hükümet bu firmanın arkasında olmalıdır" diyen Yenigün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Görevler verilmeli" "Devletimiz başka bir ülkede ne kadar rağbet görüyorsa biz de o kadar iyi iş yapıyoruz. Siyasetin bu alanda etkisi çok büyük. Ayrıca müşavirler pazara girebilirse arkasından malzemecimiz, müteahhidimiz, işletmecimiz de girer ve böylece güçleniriz. Bu konuda müşavirlere görevler verilmeli." Semiz'in, "Türkiye'de inşaat odaklı büyüme dönemi kapanıyor" şeklindeki...