29 / 03 / 2024

inşaatlara fazla kat verilmesi teklifi

inşaatlara fazla kat verilmesi teklifi

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Belediyesi gelirlerinin arttırılabilmesi için inşaatlara fazla kat verilmesini teklif etti.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Yellen, ekonomik iyileşme için daha fazla adım atılması gerektiğini belirtti!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, bankacılık sektöründeki krizin ardından mevduatların güvenliği için gerektiğinde daha fazla önlem alabileceklerini belirtti. 

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Gaziantep'te ruhsatsız inşaatlara beton satılmayacak!

Gaziantep Valisi Davut Gül, şehirde ruhsatsız inşaatlara beton satışının yapılmayacağını dile getirdi.

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

TOKİ inşaatlara devam ediyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye'nin hemen her bölgesine yaptığı inşaatlara hız kesmeden devam devam ediyor. İşte satışa çıkan konutlar ve şehirleri... 

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

İmar barışında fazla kat beyan edildiyse ne olacak?

İmar barışına e-devlet üzerinden müracaat edenler yanlışlıkla fazla kat beyan edebiliyor. Peki, imar barışında fazla kat beyan edildiyse ne olacak?

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Rize Ticaret Odası'ndan inşaatlara fazla kat verilmesi teklifi!

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Belediyesi gelirlerinin arttırılabilmesi için inşaatlara fazla kat verilmesini teklif etti.

Maltepe'de inşaatlara pazar günleri çalışma yasağı getirildi!

Maltepe ilçesindeki inşaatlara, pazar günleri çalışma yasağı getirildi. Karar, Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle alındı. Konu Maltepe Belediye Meclisi’nin haziran ayındaki olağan toplantı gündemine taşındı.

Çin, Türkiye'deki nükleer santral ihalesine katılacak mı?

Türkiye'nin 3. santral ihalesine Çin şirketinin de katılacağı konuşuluyor. Çin Devlet Nükleer Enerji Teknolojisi ve ABD merkezli Westinghouse Electric, Türkiye'nin 3. nükleer santralini kurmak için açılacak ihalede teklif verecek olası ülkeler arasında.

Tarihi Kayaköy'de kaçak inşaata geçit yok!

Muğla Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezaların caydırıcı olmadığını söyledi.

inşaatlara fazla kat verilmesi teklifi Haberi

inşaatlara fazla kat verilmesi teklifi

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Belediyesi gelirlerinin arttırılabilmesi için inşaatlara fazla kat verilmesini teklif etti.


RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, katıldığı bir televizyon programında Rize Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendirip, Belediyecilik hizmetlerinin daha iyi olabileceğine vurgu yaptı. Karamehmetoğlu, ““Belediye Başkanımız görevi devraldığı günden bu yana beş kez Özel Kalem Müdürünü değiştirdi. Dört kez Zabıta Müdürünü değiştirdi. Alt kadrolarda da çok sayıda değişiklikler yapılmış. Bir arayış var ama bunun bir yerde neticelenmesi lazım. Belediyecilik hizmeti takım olmadan olmaz. Mutlak olarak hizmet üretecek bir takım oluşturulması lazım. Oluşturulacak bu takım ile hareket etmek lazım. Başkanımız çok iyi niyetli bir insan. Ancak iz daha başarılı olmasını istiyoruz. Çünkü biz çocuk çocuğumuzla bu şehirde yaşıyoruz. Başkanımız ne kadar başarılı olursa...