25 / 04 / 2024

inşaatta kriz var mı

inşaatta kriz var mı

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, gayrimenkul sektöründe zor bir süreçten geçildiğini, piyasada sıkışıklık olduğunu söyledi. Erdoğan, ""Şirketler planları neyse yoluna devam etmeli. Durma moduna geçemeyiz" dedi...

İnşaatta kriz kapıda mı?

Sarphan Finans Park’ı inşa eden şirketin iflas etmesi yeni iflas endişelerini de beraberinde getirdi. İşte Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu’nun konuyla ilgili açıklamaları...

İnşaat daha da büyüyecek!

Piyasalarda kriz tanımı yapılabilecek bir dalgalanma ya da daralma yokken inşaat ve gayrimenkulde ya da genel ekonomideki 'hafif' durgunluğu kriz olarak tanımlamak kendi ayağına kurşun sıkmaktır.

İşsizlik sorunu inşaat sektörünün büyümesiyle çözülür!

Yıllık bazda artan işsizlik rakamlarına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaat sektörünün gelişmesi ve konut satışlarına bağlı olarak sektördeki istihdamın da yükseleceğine dikkat çekti.

İnşaat sektöründe kriz çıkmasını isteyenler var!

ANİMDER Başkanı Ömer Baki Yazıcı, bazı kesimlerin secim öncesi konut satışlarında durgunluğu, kriz söylemine çevirmek için kamuoyu oluşturmaya çalıştığını belirterek, bu tür söylemlerden uzak durulmasını istedi.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

'İnşaatta çalışacak usta ithal edilmeli!'

İMKON Denetim Kurulu Üyesi Şaban Topal, inşaatta çalışacak işçi eksikliğine dikkat çekerek ithal usta önerisinde bulundu. 

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Son Dakika benzin, motorin, LPG için zam veya indirim var mı? Hemen 26 Ağustos 2023 güncel fiyatlara göz atın!

Mazot ve benzin fiyatı brent petrol tarafındaki dalgalanmalar ve dolar/TL kurunun hareketleri ile yön buluyor. Peki, Bugün benzin, motorin, LPG için zam, indirim var mı? 

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

İnşaatta öncelikli 5 gündem tek tek açıklandı! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından gözler yeni dönemde atılacak olan adımlara çevrildi. İşte inşaatta öncelikli 5 gündem maddesi...

Şimdi Marmara depremini bekliyoruz! Uzman isimden korkutan açıklama: Marmara için belirli gerilmeler var!

Son günlerde beklenen Marmara depremi sık sık gündem oluyor. Şimdi Marmara depremini bekliyoruz! Uzman isimden korkutan açıklama: Marmara için belirli gerilmeler var!

İnşaatta kriz patladı! Hazır betoncular siparişleri iptal ediyor!

İlk sırada Denizli ve Bursa olacak şekilde birçok şehre hazır beton şirketlerinin, maliyet yükselişlerini neden belirterek, aldıkları siparişlerde iptale gidip fiyatlarda güncelleme istemesi, inşaatçılar tarafından tepkiyle karşılandı.

İnşaat sektöründen 2022 talepleri!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Gonca Elibol, bugünkü köşesinde inşaat sektörünün taleplerini kaleme aldı. İşte Gonca Elibol'un 'Lokomotif sektör inşaatta bazı talepler var' başlıklı yazısı...

İnşaatta fiyat artışı durdurulmalı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, artan inşaat malzemeleriyle ilgili basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Kaya, inşaatta fiyat artışının durdurulmasını talep etti.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

inşaatta kriz var mı Haberi

inşaatta kriz var mı

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, gayrimenkul sektörününzorlu bir süreçten geçtiğini ve piyasada sıkışıklık olduğunu ancak bu zorlukların aşılacağını söyledi. Erdoğan, "Bu dönemin aşılması firmaların doğru hamleleriyle olacak" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Erdoğan şöyle devam etti: "Şirketler planları neyse yoluna devam etmeli. Durma moduna geçemeyiz. Elbette günün şartlarına göre revizeler olacaktır. Bugüne göre formüller bulmalı ve yolumuza devam etmeliyiz. Doğru şartlar sunulunca her dönemde bir alıcı kitlesi olduğunu unutmamak gerek"

600 milyon lira değerindeki projede inşaata 2016’da başladıklarını, teslimleri 2019’un ikinci çeyreğinde yapacaklarını belirten Fatih Erdoğan, “Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alıyor. Toplam 429 konut var. Biz bu projemizde günün şartları gereği yeni bir kampanya başlattık." dedi.

Fatih...