20 / 04 / 2024

İnsan Yayınları mall of istanbul

İnsan Yayınları mall of istanbul

İnsan Yayınları olarak 1984'ten bu yana devam ettirdiğimiz yayıncı kimliğimize, 2007 yılından itibaren, İnsan Kitap Beyoğlu mağazamızla birlikte, kitapçılığı da eklemenin mutluluğunu yaşadık siz okurlarımızla. İnsan Kitap Mall of İstanbul şubesi bugün açı

Ünlü yönetmen kiracısı ile mahkemelik oldu! Kira artışı yeterli değil!

Ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan Beyoğlu Cezayir sokakta bulunan dubleks dükkanını kiraya verdiği Arkeoloji Sanat Yayınları işletmecileri ile mahkemelik oldu.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Yurt dışından gelen elektronik eşyalarda bomba gelişme! Resmen açıklandı! Bandrol bedelleri...

Ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, cep telefonu gibi görsel veya işitsel yayınları alabilen cihazlar için 2023'te tahsil edilecek bandrol bedelleri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Resmi ilanlar gazetelerin sosyal medya hesaplarından da yayınlanacak

Resmi İlan ve Reklamlar ile Bunları Yayınlayacak Süreli Yayınlar Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre resmi ilanların yayınlandığı mecralar arasına gazetelerin sosyal medya hesapları da eklendi. Sosyal medyadan resmi ilanların duyurusunu yapan gazetelere ek gösterge verilecek.

Mall of İstanbul AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO projelerinden Mall of İstanbul'un 2021 değerleme raporu yayınlandı. Dev AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri 2021'de ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değerleme raporunu yayınladı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Altınlarını TL'ye çevirenlere destek verilecek!

Altınlarını TL'ye çeviren vatandaşlar için verilecek destekle ilgili tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Forbes’dan Türkiye'ye Bitcoin tavsiyesi!

Amerikan iş dünyasının tanınmış yayınlarından olan Forbes'ta yayımlanan bir makalede, Türkiye'nin, her geçen gün değer kaybı yaşayan TL'yi düze çıkarabilmek için Bitcoin kullanması gerektiğine dikkat çekildi.

Torunlar GYO Deepo ve Mall of Antalya AVM yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Deepo ve Mall of Antalya 2019 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Mall of İstanbul 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul 2. Etap projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Mall of İstanbul AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Pandemi süreci gayrimenkul sektöründe çalışan kadınları nasıl etkiledi?

Gayrimenkulde Kadın Liderler(GKL) Platformu, sektörde çalışan kadınların pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini açıklayan rapor yayınladı. 

İnsan Yayınları mall of istanbul Haberi

İnsan Yayınları mall of istanbul

İnsan Yayınları olarak 1984'ten bu yana devam ettirdiğimiz yayıncı kimliğimize, 2007 yılından itibaren, İnsan Kitap Beyoğlu mağazamızla birlikte, kitapçılığı da eklemenin mutluluğunu yaşadık siz okurlarımızla.


" Okumak insanca bir eylemdir" şiarıyla çıktığımız bu yolda, kitapla olan yürüyüşümüze, 2013 yılında Sakarya'da okurların hizmetine açtığımız İnsan Kitap Sakarya mağazamızla devam ettik. Bu yürüyüş ve mutluluğumuzu, yeniden ve taptaze duygularla, yeni mağazamızla sürdürmek istiyoruz.


İstanbul Başakşehir'de, Mall of İstanbul içinde yer alan yeni mağazamızın kapısını , yeni bir kitabın kapağını açmanın heyecanıyla, tüm kitap severlerin hizmetine açıyoruz.

Yeni mağazamızın açılışı, kültür dünyamıza hayırlı olsun. Tüm kitap severleri Mall of İstanbul'da yer alan İnsan Kitap mağazamıza...