18 / 04 / 2024

inşwe

inşwe

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan İsmer Özkul, bugünkü yazısında 2. çeyrekteki büyümeyi değerlendirdi.. İşte o haber...

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

KİPTAŞ We Haliç projesi anahtar teslim için gün sayıyor! 

KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinin inşaatı tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hak sahipleri için kura çekilişi yapmasını ve dairelerin belirlenmesini beklediklerini belirtti.

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen KİPTAŞ We Haliç projesinin ilk etabında sona yaklaşıldı. 

We Hamı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Hamı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Zahra Boozarı Moghaddam tarafından kuruldu.

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 46'ya ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 44'e ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç'in inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar tamamlanıyor. Projede saha güvenliğinin sağlanması için revizyon çalışmaları yürütülüyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

inşwe Haberi

inşwe

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yeni serisi ile yaptığı hesaplamayla yılın 2. çeyreğinde büyümenin yüzde 5.05 olduğunu açıkladı. Yılın ilk çeyreğine ilişkin daha önce yüzde 4.96 olarak açıklanan büyüme hızı da yüzde 5.24’e yükseltildi. Böylece ilk yarı büyüme hızı yüzde 5.14 oldu.


Yeni milli gelir hesabının bir güven sorunu olduğu açık. Ekonominin en kapsayıcı verisi olan gayrisafi yurtiçi hasıla (GSYİH) hesaplarına tam olarak güvenememek tüm ekonomi aktörleri ve analizcileri için büyük bir dert.


Buna karşın, her ne kadar soru işaretlerimiz devam ediyor olsa da, büyüme verilerinin ekonominin gidişatı hakkında neler söylediğini, rakamların ne anlama geldiğini analiz etmeye çalışmaktan başka çaremiz de yok.


TÜİK’in 2. çeyrek GSYİH verilerini incelediğimizde şu noktaların altını çizmek gerekiyor:


* İlk yarıdaki yüzde 5.14’lük büyümeye rağmen milli gelirin dolar olarak...