27 / 04 / 2024

intema klimaları

intema klimaları

Daikin ve İntema güçlerini birleştirdi. Daikin açıklamasına göre, yapılan işbirliği kapsamında, bu aydan itibaren Daikin bayilerinden Miele ürünleri, İntema mağazalarından ise Daikin klima satışı yapılacak...

Ucuz klima arayanlar buraya; İşte en uygun fiyatlı klimalar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle klimalara olan ilgi artıyor. Peki klima fiyatları ne durumda? İşte en uygun fiyatlı klimalar...

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yaz biterken klima fiyatları ne durumda? İşte 10 bin TL altı klimalar!

Yaz sezonu kapanırken sonbahar sezonuna hazırlık yapan markalar sıcak havalara özgü binlerce üründe çeşitli kampanya ve indirim yaparak kışa hazırlık yapıyor. O ürünlerde biri de yaz aylarının vazgeçilmezi: klima. Sizler için piyasadaki 10 bin TL ve altındaki klimaları araştırdık..

Havalar ısındı, klimalar çalıştı. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz yaklaşırken vatandaşların en çok fiyatını merak ettiği beyaz eşya ürünü klimalar oluyor. Samsung klimalar her metrekareye çözüm sağlayan modelleriyle ön plana çıkıyor. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Daikin N Serisi klimaları satışta!

Geniş ürün gamını tüketici talep ve beklentileri doğrultusunda geliştirmeye devam eden Daikin, son 136 yılın en sıcağı olması beklenen bu yazı klimasız geçirmek istemeyenler için N Serisi Klimaları satışa sundu.

İzmir'de binaların dış cephesinde bulunan klimalar bozuldu!

Belediye bir süre önce "İkiçeşmelik Caddesi Cephe ve Kaldırım Düzenleme Projesi" kapsamında binaların dış cephesinde bulunan klimaları metal ve ahşap koruma kafeslerine aldı.

Sur Planı'nda klimaların yeri bile belli!

Hükümetin aylardır üzerinde çalıştığı ‘Sur Planı’ üç bakanın katılımıyla Diyarbakır’da açıklanacak. Ünal, “İnsansızlaştırmak söz konusu değil. Planda, klimaların nereye takılacağı, yolların ölçüsü, kullanılacak malzeme bile bile belli" dedi.

General klimalar 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla!

Japon klima devi General, eski usul serinleme yöntemlerinden sıkılanların klimalarını 400 TL’ye alıyor, yerine yüksek enerji tasarruflu A+++ klimaları 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla veriyor.

İntema İnşaat Genel Kurul toplantısı 13 Nisan'da!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 13 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 13:30’da gerçekleşecek.

İntema İnşaat'ın ECYAP sermayesindeki payı yüzde 5,60'a ulaştı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İntema İnşaat'ın ECYAP sermayesindeki payı yayınlandı.

İntema İnşaat 2014'ün finansal tablosunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama Anonim Şirketi, 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle hazırlanan finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. sermayesindeki payı 20.02.2015 tarihi itibariyle %5,58 oranına ulaşmıştır.

intema klimaları Haberi

intema klimaları

İklimlendirme sektörü markası Daikin, Alman beyaz eşya firması Miele ve yapı sektörünün yerli kuruluşlarından İntema, mağazacılık alanında güçlerini birleştirdi. Daikin açıklamasına göre, yapılan işbirliği kapsamında, bu aydan itibaren Daikin bayilerinden Miele ürünleri, İntema mağazalarından ise Daikin klima satışı yapılacak. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, iki firmayla gerçekleştirdikleri işbirliğinin, perakende sektöründe öncü ve yenilikçi bir adımı temsil ettiğini...