19 / 04 / 2024

İntema malvarlığı

İntema malvarlığı

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema fiyat hareketleri ile ilgili bir açıklama yapmadığını belirtti.

Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir daire, bir yazlık, bir otomobil ve az bir maddi birikimim var. Eşim ikinci eş. İlk eşimden iki çocuğum var, ikinci eşimden çocuk yok. Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

5 kişinin malvarlığı donduruldu!

Birleşmiş Millerler Güvenlik Konseyinin kararları doğrultusunda belirlenen 5 kişinin malvarlığı donduruldu. Bakanlar Kurulu kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Reza Zarrab'ın tüm malvarlığına el konulacak!

Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.

İntifa hakkını nasıl bozabiliriz?

İntifa hakkı, taşınırlar, taşınmazlar, haklar veya bir malvarlığı üzerinde kurulabilir. Peki, intifa hakkı verilmiş bir taşınmaz üzerindeki intifa hakkı nasıl bozulur? Siz de "İntifa hakkını nasıl bozabiliriz?" diyorsanız işte yanıtı...

İntifa hakkı sahibi ölürse ne olur?

İntifa hakkı, taşınırlar, taşınmazlar, haklar veya bir malvarlığı üzerinde kurulabilir. bu hak, sahibine, konusu üzerinde tam yararlanma yetkisi sağlıyor. Peki, intifa hakkı sahibi ölürse ne olur?

İntifa hakkı ne zaman biter?

İntifa hakkı, taşınır mallar, taşınmaz mallar, haklar veya bir malvarlığı üzerinde kurulabiliyor. Peki, intifa hakkı ne zaman biter? İntifa hakkı nasıl biter? İntifa hakkının sona erme sebepleri nelerdir?

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. 'deki payı yüzde 5,58'e ulaştı.

Mirasın kardeşler arasında paylaşımı!

Mirasçılar, mirasbırakanın aynî haklarını, alacaklarını, diğer malvarlığı haklarını, taşınır ve taşınmazlar üzerindeki zilyetliklerini doğrudan doğruya kazanırlar. Mirasın kardeşler arasında paylaşımı nasıl olur? Miras nasıl paylaşılır?

Aileye özgülenen malların paylaşımı nasıl yapılır?

Eşlerin kendi malvarlığı üzerinde yönetim, yararlanma ve tasarruf haklarına sajip olduğu paylaşmalı mal rejiminde, mal rejiminin sona ermesi halinde, aileye özgülenen mallar ne olur? Aileye özgülenen malların paylaşımı nasıl yapılır?

Mal ayrılığı rejimi sözleşmesi nasıl yapılır?

Mal ayrılığı rejiminde eşlerden her biri, yasal sınırlar içerisinde kendi malvarlığı üzerinde yönetim, yararlanma ve tasarruf haklarını koruyor. Peki, eşler arasında mal ayrılığı rejimi sözleşmesi nasıl yapılır?

Koşullu bağışlama nedir?

Bağışlayanın sağlararası sonuç doğurmak üzere, malvarlığından bağışlanana karşılıksız olarak bir kazandırma yapmayı üstlendiği sözleşme, bağışlama sözleşmesi olarak tanımlanıyor. Peki, koşullu bağışlama nedir? Koşullu bağış nasıl yapılır?

Tapu bağışlama sözleşmesi nasıl yapılır?

Bağışlayanın sağlararası sonuç doğurmak üzere, malvarlığından bağışlanana karşılıksız olarak bir kazandırma yapmayı üstlendiği sözleşmeye bağışlama sözleşmesi deniyor. Peki, tapu bağışlama sözleşmesi nasıl yapılır? İşte yanıtı..

İntema malvarlığı Haberi

İntema malvarlığı

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'na,                

                      

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'ndan kuruluşumuza gelen 09 Temmuz 2014 tarih 8014 sayılı yazıya istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.


Kuruluşumuzun hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kuruluşumuzca kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum açıklamamız bulunmamaktadır.


Bilgilerinize...