27 / 04 / 2024

İntema şubeleri

İntema şubeleri

Eczacıbaşı’ nın mutfak mobilyaları alanında faaliyet gösteren markası İntema Mutfak’ ın, İstanbul Anadolu Yakası' ndaki Caddebostan mağazasındaki mutfak katı 2014’ e yenilenerek girdi. Mutfak, Selin Tümen tarafından projelendirildi...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuruları!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 26 Mart'ta gerçekleşecek. Projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. İşte TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuruları...

İntema İnşaat 2014'ün finansal tablosunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama Anonim Şirketi, 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle hazırlanan finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. sermayesindeki payı 20.02.2015 tarihi itibariyle %5,58 oranına ulaşmıştır.

İntema İnşaat, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin paylarını aldı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. payları alımı hakkında açıklama yaptı.

İntema İnşaat 2014 yılına ait gelir tablosunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Büyük Mükellefler Vergi Dairesi'ne e-beyanname yoluyla verilen Gelir Tablosu onayladı ve yayınladı.

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. 'deki payı yüzde 5,58'e ulaştı.

Geciken elektrik faturası nereye ödenir?

Mesken ve işyeri gibi taşınmazların elektrik faturaları PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından yapılabiliyor. Peki, geciken elektrik faturası nereye ödenir? İşte yanıtı..

İntema Eczacıbaşı Yapı Gereçleri pay alımını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri pay alımını yayınladı.

Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri!

Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. Projedeki dairelerin başvuruları 16 Ocak'ta sona erecek.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek!

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek. Projede başvurular T.C. Halk Bankası A.Ş.'nin Bursa ili genelindeki tüm yetkili şubeleri tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura çekilişi 2015!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura çekilişi 2015 detayları...

İntema İnşaat fiyat hareketlerini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat fiyat hareketlerini yayınladı.

İntema şubeleri Haberi

İntema şubeleri

Geçen sene yenilenen ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören konseptin devamı olarak tasarlanan mutfak teşhiri, İntema Mutfak ekibinden mimar Selin Tümen tarafından projelendirildi. İntema Mutfak’ın yeni modellerinin sergilendiği katta ziyaretçiler için modern ve konforlu bir alışveriş ortamı...