20 / 04 / 2024

inter

inter

TOKİ Seyrantepe arsasında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak sağlık tesisi inşaatı için 24 Aralık'ta önyeterlilik ihalesi açma kararı aldı

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Amır Fazlı, Ghalamreza Nezamı ve Parı Jadıdımıandıoab ortaklığında kuruldu.

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Özdölçolak Parlak tarafından kuruldu.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Inter Miami’nin 970 milyon dolarlık yeni stadyumu büyülüyor!

David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin yeni stadyum projesi görenlerin beğenisini topluyor. Çatısındaki palmiyeleri, tek bir kattan meydana gelen kale arkası tribünü ve mimarisiyle heyecan uyandıran stadyum 970 milyon dolara yapılacak...

Azaran İnter Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azaran İnter Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ardalan Mahmoudıan, Gökhan Karakuş ve Shahzad  Mahmoodıan ortaklığında kuruldu. 

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Yahıa tarafından kuruldu. 

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

inter Haberi

inter

Baharda başlayacak inşaatın 500 günde bitirilmesinin ardından Şişli Etfal Hastanesi'nin buraya taşınması planlanıyor. Başhekim Turgut, "Seyrantepe'de yeni yerleşkenin adının Etfaltepe olması için belediyeye başvurduk. Şişli'de boş kalması beklenen arsanın da çocuk hastanesi olmasını temenni ediyoruz" dedi

Toplam 384 dönümden oluşan ve 120 dönümünde stat inşaatı süren Seyrantepe arazisinin kalan 264 dönümlük bölümünde Sağlık Bakanlığı'nın kuracağı sağlık tesisinin inşaatı için haftaya ihaleye çıkılıyor. TOKİ yetkilileri, 600 odalı hastane inşaatı için 24 Aralık'ta önyeterlilik ihalesi yapılacağını açıkladı. Şubat 2010'da yeterliliği belirlenen firmalardan teklif alınacağını söyleyen yetkililer, ihalenin en düşük fiyatı veren firmaya verileceğini söyledi.

Bir süredir burada kurulacak tesise taşınıp taşınmayacağı konuşulan Şişli Etfal Hastanesi'nin Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut ise, Sağlık Müdürlüğü'nden aldıkları bilgilere dayanarak taşınma konusunun yeniden gündemde olduğunu, planlamaların...