26 / 04 / 2024

internette ev kazanma

internette ev kazanma

9dollarshome.com adresinde başlayan internet tabanlı konut üretim simülasyonunda birinci olacak yarışmacıya gerçek bir ev verileceği açıklandı.

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

31 Ekim 2022  tarihine kadar bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup, ankete katılanlara çekilişle donduruculu buzdolabı, bulaşık makinesi ve şarjlı dik süpürgenin de aralarında olduğu hediyeler veriliyor. İşte Bosch’un çekilişle ev aletleri dağıttığı kampanyanın detaylar

Kirasını ödeyemeyen kiracıya ev sahibi kaç gün süre vermeli?

Kiracı ve ev sahiplerinin merak ettiği konular arasında yer alan kira ödenememesi halindeki durumlar internette cevap arayan sorular arasında yer alıyor. Peki kiracının kirasını ödeyemediği durumlarda ev sahibi kiracısına kaç gün süre vermelidir?

Almanya, Amerika ve Hollandalılar Türkiye'den ev bakıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland, yabancı ülkelerin internette ev arama istatistiklerini açıkladı...

Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak Projeland, şehirlerde cinsiyete göre internette ev arama verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor. 

Propa Vista'dan ev alanlara Paris seyahati!

Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesinden 8-15 Aralık 2017 tarihleri arasında ev satın alan 5 aile, Ocak ayında muhteşem bir Paris seyahatini kazanma şansı yakalıyor. 

Sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı!

Sahibinden.com bireysel üyelerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile üyeler sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı yakalayacak.

İstanbul Shopping Fest'te 50 lira alışverişe ev kazanma imkanı!

Beşinci İstanbul Shopping Fest başladı. 1 ay sürecek etkinlik kapsamında yüzlerce marka indirim yapacak. 50 lira alışverişe ev ve araba kazanma şansı verilecek.

Kiralık ev ararken dolandırılmayın!

Özellikle yeni evlenen çiftlerin bir an önce ev bulma beklentisinden yararlanan ‘sanal’ dolandırıcılar internette kol geziyor. Tek tek emlakçı dolaşmaya vakit bulamayanlar internetteki emlak sitelerine yöneliyor.

Kiralık ev ararken sanal dolandırıcıya dikkat!

Özellikle yeni evlenen çiftlerin bir an önce ev bulma beklentisinden yararlanan ‘sanal’ dolandırıcılar internette kol geziyor. İnternete sahte kiralık ev ilanları veren dolandırıcılar şöyle çalışıyor...

Kars'ta kiralık ev fiyatları arttı mı?

Kars’ta başka illerden gelerek üniversite okuyan öğrenciler, ev sahiplerinin ve esnafın kendilerine insan olarak, değil, para kazanma aracı olarak baktıklarını ileri sürdüler..

Sanko Park'ta ev kazanma şansı!

Sanko Park AVM 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Sanko Park Kart üyelerine, 3 oda 1 salon havuzlu sitede 150 metrekare ev kazanma şansı veriyor.

Kent Meydanı AVM’nin 1+1 Ev Kazanma Şansı Kampanyası talihlisi belli oldu!

Kartla yapılan toplam 75 TL’lik alışverişle çekiliş hakkı kazanılan Bu Evin Anahtarı Ki! Kart Kampanyası, Kent Meydanı AVM’de Hasan Basri sunumu ile 15 OcakÇarşamba günü saat:17.00’de Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı Etkinlik Alanı’nda gerçekleşti...

internette ev kazanma Haberi

internette ev kazanma


Konut üretim faktörlerini en verimli, ekonomik ve ‘mutlu’ bir şekilde bir araya getirerek ev yapan yarışmacı, İstanbul Beylikdüzü Fi-Tower  konutlarında şık bir dairenin sahibi olacak.


Zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren internet, oyun ve simülasyon tutkunlarına sevindirici bir haber geldi. 9dollarshome.com adresinde başlayan ve dünyanın ev kazandıran ilk simülasyonu olma özelliğini taşıyan oyunun sonunda sunulan konut üretim faktörlerini en verimli, ekonomik ve ‘mutlu’ bir şekilde bir araya getirerek ev yapan yarışmacı, İstanbul  Beylikdüzü Fi-Tower konutlarında 1+1 şık bir dairenin sahibi olacak.



Simülasyonu geliştiren E-Veri Firması Pazarlama Müdürü Ferhat Balaban, stratejik bir kaynak toplama oyunu olan 9DollarsHome’da oyuncuların konut üretiminin temel girdileriyle en hızlı ve ekonomik konutu inşa etmeye çalışacaklarını söyledi. Balaban, “Oyuncular sanal olarak konut üretecekler ama sonunda minimum maliyetle maksimum...