19 / 04 / 2024

internetten kredi almak

internetten kredi almak

Türkiye'de yaklaşık iki yıl önce "Kredix.net" tarafından başlatılan "internet üzerinden bir günde kredi" uygulamasından bugüne kadar 200 bin kişinin yararlandığı bildirildi.

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Chery Omoda 5 modelinde 150 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz avantajı! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Elektrikli otomobillerde öncü ülkelerden birisi olan Çin'in en sevilen otomobili olan Chery Omoda 5'te Şubat kampanyası başladı. Chery Omoda 5 otomobil modelinde 150 bin TL kredi 12 ay vade sıfır faiz fırsatı devam ediyor. Chery Omoda 5 güncel fiyatı ne kadar?

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Ev almak hayal oldu, konut alacaklar dikkat! 

Konut kredileri yükselişini artarak sürdürüyor. Buna göre orta direkt, memurlar, işçiler, emekliler, asgari ücretliler, sabit maaş ile çalışanlar için ev almak artık bir hayal oldu. Bankaların güncel kredi faizleri ve aylık ödeme seçenekleri.

Citroen'den şubat ayında faizsiz ve uygun faizli kredi teklifi!

Citroen, yeni araç almak isteyenler için şubat ayında özel kredi imkanları sunduğunu açıkladı. 

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Renault Clio'da ocak ayına özel dev kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade fırsatı başladı!

Renault, Clio otomobil markası için ocak ayına özel dev kampanya başlattı. Kampanyada, 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor.

Ev almak için bekleyen 3 milyon kişi var! Kredi faizleri düşürülmeli!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut almak için bekleyen 3 milyon kişinin olduğuna dikkat çekerek, bu sene satışların artırılmasına ilişkin kampanyaların hayata geçmesini beklediklerini belirtti. İşte Özyurt'un o açıklaması...

Aralık 2023 konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar?

Bankalardan kredi almak isteyenler güncel faiz oranlarını mercek altına aldı. Peki, 2023'te konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...

Yüzde 0 faizli kredi ile Citroen C3 sahibi olabilirsiniz!

Otomobil almak isteyenlere Citroen'den sevindirici bir haber geldi. Yüzde 0 faizli kredi ile Citroen C3 sahibi olabilirsiniz! Nasıl mı? İşte detaylar...

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

internetten kredi almak Haberi

internetten kredi almak


Kredix.net Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Taboğlu, yaptığı açıklamada, ABD'de yılda 150 milyar dolarlık konut kredisi verilen sistemi 2005 yılının ekim ayından bu yana Türkiye'de uyguladıklarını anımsattı.


Halen Yapı Kredi, Finansbank, Fortisbank, Garanti Bankası ve Anadolubank ile sözleşmelerinin olduğunu belirten Taboğlu, sitelerine giren bir kişinin, internet üzerinden kendine uygun krediyi seçip, başvuru yaparak formu doldurduğunu, ardından doğrudan bankaya giderek kredisini alabildiğini ifade etti.


Taboğlu, siteye giren tüketicinin, kendileriyle sözleşme imzalayan bankaların kredi seçeneklerini karşılaştırarak ne kadar komisyon ödeyeceğini, ne kadar sigorta masrafı kesileceğini öğrenebildiğini ifade ederek, tüm bunları değerlendirmesinin ardından tüketicinin kendisine en uygun olan...