19 / 04 / 2024

İnvest İnşaat yeni projeler

İnvest İnşaat yeni projeler

Vadikoru projesinin tanıtım toplantısında konuşan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Veliefendi ve Başakşehir projelerini yıl sonunda tanıtacaklarını söyledi.

İnvest İnşaat gayrimenkule 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Invest Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, sanayide 60 milyon TL'lik gayrimenkulde ise 1,5 milyar TL'lik yatırıma hazırlandıklarını açıkladı.

İnvest İnşaat'tan 5 yeni proje geliyor!

İnvest İnşaat, İstanbul’un Ayazağa, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir bölgelerinde 5 yeni proje inşa edecek.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Invest İnşaat 2021'de 2.2 milyarlık 2 projeye başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Invest İnşaat, gayrimenkul sektöründe gelişim hattı olarak belirlediği İstanbul Sarıyer Ayazağa-Eyüpsultan arasında yeni projelerinin hazırlık çalışmalarını tamamladı

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Invest İnşaat'tan Göktürk'e 450 milyon TL'lik yatırım!

Invest İnşaat, gayrimenkuldeki durgunluğa rağmen, Göktürk'te 450 milyon TL'lik yatırımla 900 dairelik yeni bir proje hayata geçiriyor.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

İnvest İnşaat yeni projeler Haberi

İnvest İnşaat yeni projeler


Invest İnşaat, Ayazağa’da hayata geçireceği yeni projesi Vadikoru’yu geçtiğimiz günlerde tanıttı. Vadikoru projesinin tanıtım toplantısında konuşan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Cendere Vadisi'nin kaderini değiştiren iki firmadan biri olduklarını ve hayata geçirecekleri yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi


Üç yeni proje geliyor

Ayazağa bölgesinde 3 yıldır arazi alımı yaptıklarını ve Göktürk bölgesinde de yeni bir projeye başlayacaklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Uçar, Veliefendi ve Başakşehir projelerine de hız verdiklerini söyledi. Veliefendi projesinde 650 konut ve 100 ticari ünite, 750 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Başakşehir Başakport projesinde ise 1600 konut, 300 ofis ve 140 ticari ünite yer alacak. 


Vadistanbul'un bir bloğu yurt oluyor

Artaş İnşaat'la birlikte hayata geçirdikleri Vadistanbul projesiyle ilgili de açıklamalar yapan Uçar, projeyi hayata geçirdikleri bölgede 100 bin...