26 / 04 / 2024

İpek Diamond kiralık

İpek Diamond kiralık

Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Kiralık araca talep arttı! Günlük araç kiralama fiyatları ne kadar? Yolcu360, Avis, Garenta 2 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala günlük araç kiralama fiyatları pek çok kişi tarafından araştırmaya başlandı. Bazı araç kiralama firmaları araç kiralama ücretlerine kampanya yaptı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de 14 bin günlük kiralık ev ilanı var!

Artık İstanbul’un pek çok sokağı ‘Günlük kiralık ev’ ilanlarıyla dolu. Sadece bir internet sitesinde bile Türkiye genelinde 14 binin üzerinde günlük kiralık ev ilanı var.

Almanya'da büyük şehirlerde kiralık ev bulmanın püf noktaları!

Almanya’da büyük şehirlerde kiralık daire bulmak önemli bir sorun haline geldi. Pek çok kişinin muzdarip olduğu bu konuyu araştırdık ve ev ararken nelere dikkat edilmesi gerektiğini tespit etti. İşte Almanya’da kiralık ev bulmanın püf noktaları…

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

İpek Diamond kiralık Haberi

İpek Diamond kiralık


Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.


2004 yılında Çinkom maden fabrikasını bünyesine katarak, yeni bir alanda farklı bir başarı hikayesinin kahramanı olan şirket, Çinkom'u bugün dünyanın en büyük 4'üncü tesisi konumuna yükselterek, Türkiye'nin gururla andığı bir başarı yakaladı.  İpek Mobilya, son olarak modern ve prestijli yaşam alanları kurma amacıyla inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başlayacak. 


130 daire bulunacak 

İpek Mobilya'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat, bugünlerde ilk iddialı projesiyle Kayseri'yle buluşmaya hazırlanıyor. Kentin en prestijli bölgesinde yapılacak, modern ve farklı çizgisiyle bölgenin en gözde eserlerinden biri olacak olan proje, modern bir yaşam alanından beklenen tüm donanıma sahip. 


Çağdaş mimari estetiğin yansımalarını taşıyan 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1...