24 / 04 / 2024

İpek Mobilya

İpek Mobilya

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İpek Efetürk tarafından kuruldu.

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

Davut Karaçak: Turizmdeki döviz açığını mobilya sektörü kapatabilir!

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

İpek Diamond konforlu yaşam alternatifi sunuyor!

Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.

İpek Grup nerelere konut yapacak?

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

İpek Diamond Kayseri'de farklı konsept oluşturdu!

Farklı konsepti ile cazibe merkezi olacak. İPEK Mobilya 'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat 'ın ilk projesi İpek Diamond Kayseri oldu.

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

Kayseri İpek Diamond'taki daireler satışta!

Gayrimenkul sektörüne 2006 yılında Kayseri'de inşa ettiği İpeksaray AVM ile giriş yapan İpek Mobilya şimdi de konut üretimine başladı. Grubun Altın Ok Kardeşler ile Kayseri'de geliştirdiği Diamond projesinin satışlarına başlandı.

Lazzoni'den sonra İpek Mobilya'da inşaat sektörüne adım attı!

KAYSERİ Mobilya sektörünün markalarında biri olan İpek Mobilya, İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi Çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

İpek Diamond Projesi tanıtıldı!

İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, "İpek Mobilya'da çalışma hayatımızda da inşaat deneyimlerimiz var. Ama biz onunla yetinmeyip iyi bir kadroyla çok iddalı olmasa da kayda değer işler yapma arzusu ile yola çıktık" dedi

Kayseri İpek Diamond Evleri iletişim!

Farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam eden İpek Mobilya, İpekar İnşaat imzası ile İpek Dİamond Evlerini hayata geçiriyor. Kayseri İpek Diamond Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İpek Mobilya Haberi

İpek Mobilya

İpek Mobilya yılın indirimini patlattı. Tüm ürünlerde geçerli olan kampanyada, düğün paketlerinde görülmemiş indirim sizleri bekliyor.

Yemek odası, yatak odası, koltuk takımından oluşan İpek Mobilya düğün paketleri şimdi görülmemiş fiyatlarla kısa süre için satışta.

İpek Mobilya’da ayrıca peşin fiyatına 9 taksit imkanı da var

Peki, İpek Mobilya hangi ürünlerde indirim yaptı? İpek Mobilya düğün paketleri ne kadar? İndirimli hepsi bir arada düğün paketleri kaç TL? İşte, İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

ASPENDOS DÜĞÜN PAKETİ: 75.376, 00 TL yerine 64.770,00 TL ALESTA DÜĞÜN PAKETİ: 59.890,00 TL yerine 51.394,00 TL ZETA KOLTUK TAKIMI: 22.099,00 TL yerine 18.991,00 TL ALESTA YATAK ODASI: 25.486,00 TL yerine 21.903,00 TL ORLANDO KOLTUK TAKIMI: 32.575,00 TL yerine 27.990,00 TL ASPENDOS YEMEK ODASI: 17.095,00 TL yerine 14.690,00 TL PİLOT OTURMA GRUBU: 14.395,00...