18 / 04 / 2024

IPS 2016 Fuarı

IPS 2016 Fuarı

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

Queen Central Park projesine Körfez'den ilgi!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından Dubai Cityscape 2016 Fuarı’na katıldı.

Ahmet Akbalık: Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez!

Dün Dubai'de kapılarını açan Cityscape Global 2016 Fuarı'na katılan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez. " dedi.

IPS 2016 Fuarı Haberi

IPS 2016 Fuarı

Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan 11-13 Nisan tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda Dubaililerden dünyanın çeşitli ülkelerine kadar çok sayıda ziyaretçinin akınına uğrayan Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.


Birbirinden Özel İsimler Demir İnşaat Standını Ziyaret Etti


Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına geçen yıl da katıldıklarına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, fuarda gördükleri yoğun ilgiye vurgu yaparak şunları söyledi:


“Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan International Property Show (IPS) 2016’da Demir İnşaat olarak çok dikkat çektik. Üç gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkanı Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret...