26 / 04 / 2024

ırak işçi kaçırılması

ırak işçi kaçırılması

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Bağdat'ta bir Türk müteahhitlik firmasında çalışan 18 vatandaşımız kaçırılmıştır. Irak makamlarıyla çok sıcak temaslarımız devam ediyor" dedi.

Irak'ta 18 Nurol Holding çalışanı kaçırıldı!

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr Şehri semtinde 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri tarafından doğrulanan olayda kaçırılan işçilerin Nurol Holding'e bağlı çalıştığı açıklandı.

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

Hesabınıza her ay 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!

Hesabınıza her ay tıkır tıkır tam 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli... Hemen bu detaylara bakın...

Borsada ‘tahtacı’ ve ‘balina’ hareketlerine dikkat! Spekülatif hareketlerin araştırılması için TBMM’ne önerge verildi!

CHP'li Mühit Kanko, Borsa İstanbul’daki spekülatif hareketlerin araştırmasına yönelik TBMM’ne bir araştırma önergesi verdi. Kanko, önergesinde, küçük yatırımcıların korunması için borsada ‘tahtacı’ olarak tabir edilen spekülatif hareketlerin araştırılmasını istedi.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Avrupa Birliği ülkeleri, kripto varlıkları vergilendirmeye hazırlanıyor!

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, kripto varlıkların vergi kaçırılmasında kullanımını engellemek amacıyla bu alanda otomatik bilgi paylaşımında bulunulmasında anlaştı.

2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Çiftçiler şimdi bu rakamlara bakın! İl il hesaplara yatırıldı! 

Çiftçiler mazot gübre desteği ödemesine ilişkin son dakika detaylarını merakla araştırıyor. 2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı? 

Çiftçiler dikkat! Asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteğindeki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücret gündemde yer alırken bu konu nezdinde başka sorular da sorulmaktadır. “Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?” o sorulardan bir tanesidir. İşte araştırılan yanıtlar!

Gübre mazot desteği ne zaman verilecek 2022? 2022 mazot gübre desteği kaç lira?

Gübre mazot desteği ne zaman verilecek 2022? 2022 mazot gübre desteği kaç lira? soruları şu günlerde sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç lira ödenecek? İşte kalem kalem zamlı yeni maaşlar! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşının kaç lira olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç liraya yükseldi? İşte ayrıntılar...

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Söz konusu yönetmelik 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

PlayStation için kaçırılmaz kampanya! Artık bedava

Sony, PlayStation için kaçırılmaz bir fırsat başlattı. İlk defa üye olan kullanıcılar PlayStation Plus aboneliklerini 7 gün boyunca ücretsiz kullanabilecek.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ırak işçi kaçırılması Haberi

ırak işçi kaçırılması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bağdat'ta bir Türk müteahhitlik firmasında çalışan 18 Türk vatandaşının kaçırıldığını belirterek, " Irak makamlarıyla sıcak temaslarımız devam ediyor.Irak makamları da henüz olayın nasıl olduğu ve kimler tarafından gerçekleştirildiğine ilişkin bir bilgiye sahip değildir" dedi.


Çankaya Köşkü'nde, BM İnsani İşler Eşgüdüm Ofisinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien'ı kabul eden Kurtulmuş, "Henüz çok net bilgiler içinde değiliz. Bağdat'ta bir Türk müteahhitlik firmasında çalışan 18 vatandaşımız kaçırılmıştır. Şu anda Irak makamlarıyla çok sıcak temaslarımız devam ediyor. Irak makamları da henüz olayın nasıl olduğu ve kimler tarafından gerçekleştirildiğine ilişkin bir bilgiye sahip değildir, şu an itibarıyla söylüyorum. İnşallah bu, güzel bir sonuçla da nihayetlendirilmiş olur" açıklamasında bulundu.


Stadyum inşaatı şantiyesi basıldı 


Öte yandan Nurol Holding'den yapılan açıklamada, olayın Bağdat'ın Sadr bölgesindeki...