26 / 04 / 2024

İrfan Balkanlıoğlu kim

İrfan Balkanlıoğlu kim

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Balkanlıoğlu, inşaat sektörünün ekonominin sürükleyici unsuru olduğunu ifade etti.

Ordu'da 19 ilçeye prefabrik evler inşa edilecek!

Ordu'da mağdur durumda bulunan vatandaşlar için 90 metrekare olarak yapışan prefabrik evler 19 ilçede hayata geçecek. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eser ailesini yapılan yeni evlerinde ziyaret etti.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'da yatırımlar bitiyor ama açılmıyor!

Sektörel gelişmeler ile yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Bu yıl Arap turist sayısı 30 bini aştı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları tanıtım çalışmalarının sonuç verdiğini belirterek, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi.

İrfan Balkanlıoğlu Ordu-Giresun Havalimanı'nı inceledi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 22 Mayıs 2015'in, Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu-Giresun Havalimanı en konforlu pist oluyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ’stone mastic asfalt’ uygulamasıyla Türkiye’de uçakların en konforlu iniş yapacakları pistin, Gülyalı İlçesi’nde temeli 3 yıl önce atılan Ordu-Giresun Havalimanı’nda bulunacağını söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu kimdir?

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu kimdir? Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Balkanlıoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Balkanlıoğlu...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Sakarya'da imar barışı bilgilendirmesi gerçekleştirildi!

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında İmar Barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sakarya'daki araziler birleştirilip borsaya kazandırılacak!

Sakarya Valiliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen "Borsa'da Sakaryalı Yatırımcı Olmak" konulu panele Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu katıldı. 

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Mısırlı iş adamı Halid Mansour'dan Ordu'ya 50 milyon dolarlık yatırım!

Mısırlı işadamı Halid Mansour, Ordu'ya 50 milyon dolarlık yatırım yapmak için kente gelerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.

1 milyon turist hedefleyen Ordu'da sayı 500 bine ulaştı!,

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu yıl başlattıkları '1 milyon turist' kampanyasında, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını 200 binden 2016'da 500 bine çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hamza Keleş, Nihat Yemişen, İrfan Yemişen ve Musa Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindi!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindiğini belirti.

Ordu'daki ahşap camiler korunarak geleceğe taşınacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kültür mirası olan ahşap camilerin, ilgili kurumlarca koruma altına alınmak suretiyle yaşatılacağını ve geleceğe taşınacağını söyledi.

Araplar Ordu'ya otel yapmak için arsa arayışına giriyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun Arap yatırımcıların ilgi alanına girdiğini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Arabistanlı büyük bir yatırımcı Ordu’ya 30 katlı büyük bir otel yatırımı yapmak istiyor. Arsa arayışına girdiklerinde fiyatlar aşırı artıyor” dedi.

İrfan Balkanlıoğlu kim Haberi

İrfan Balkanlıoğlu kim

Ordu Valisi Balkanlıoğlu,Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ordu Müteahhitler Birliği Dernek Başkanı Kadem Bacaksız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sayın Valimizin Ordu'nun tanıtımı için yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sayın valimiz bizim de bilmediğimiz bir çok şeyi gündeme taşıyor, ilimizde olan bir çok tabiat güzelliklerini dünyaya tanıtıyor. Bu anlamda da kendilerine şükran borçluyuz" diye konuştu. İnşaat sektörünün memleket ekonomisini sürükleyici unsurlarının başında geldiğini ifade eden Balkanlıoğlu, "Arap turistler geldiklerinde sizlerle temasa geçmeleri, sizlerle iş birliği yapılmaları, hem çarşı-pazarı ve inşaat sektörünü hareketlendirecek, hem de araziler ve binalar hak ettiği değeri bulacaktır diye ümit ediyorum. Faaliyet alanlannda inşaat yapılırken birçok sanayi ve ticaret sektörü de bundan...