26 / 04 / 2024

İrfan Balkanlıoğlu kimdir

İrfan Balkanlıoğlu kimdir

Sakarya Valiliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen "Borsa'da Sakaryalı Yatırımcı Olmak" konulu panele Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu katıldı. 

Ordu'daki ahşap camiler korunarak geleceğe taşınacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kültür mirası olan ahşap camilerin, ilgili kurumlarca koruma altına alınmak suretiyle yaşatılacağını ve geleceğe taşınacağını söyledi.

Ordu'da 19 ilçeye prefabrik evler inşa edilecek!

Ordu'da mağdur durumda bulunan vatandaşlar için 90 metrekare olarak yapışan prefabrik evler 19 ilçede hayata geçecek. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eser ailesini yapılan yeni evlerinde ziyaret etti.

Ordu-Giresun Havalimanı turizmi olumlu etkileyecek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'da yatırımlar bitiyor ama açılmıyor!

Sektörel gelişmeler ile yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Bu yıl Arap turist sayısı 30 bini aştı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları tanıtım çalışmalarının sonuç verdiğini belirterek, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin 1. etabı tamamlandı!

İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabında sona gelindiği bildirildi.

İrfan Balkanlıoğlu Ordu-Giresun Havalimanı'nı inceledi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 22 Mayıs 2015'in, Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını söyledi.

Araplar Ordu'da 1 yıl içerisinde 700 konut alacak!

Ordu-Giresun Havalimanı bitmeden, yabancı yatırımcıların Karadeniz'e ilgisinin artmaya başladığı ve Arap iş adamları tarafından Ordu'da 100'ün üzerinde konut alındığı bildirildi.

Ordu-Giresun Havalimanı alt yapı çalışmaları tamamlandı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, uçuşlara hazır hale getirildi.Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, havalimanında altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu-Giresun Havalimanı 300 milyon TL'ye mal oldu!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu yaptığı açıklamada kamulaştırma yapılmadan Türkiye ’de ilk kez denize dolguyla yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın karaya yapılmaktan çok daha ucuza mal olduğunu kaydetti.

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu-Giresun Havalimanı en konforlu pist oluyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ’stone mastic asfalt’ uygulamasıyla Türkiye’de uçakların en konforlu iniş yapacakları pistin, Gülyalı İlçesi’nde temeli 3 yıl önce atılan Ordu-Giresun Havalimanı’nda bulunacağını söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu kimdir?

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu kimdir? Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Balkanlıoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Balkanlıoğlu...

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

İrfan Balkanlıoğlu kimdir Haberi

İrfan Balkanlıoğlu kimdir

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu 500 büyük sanayi kuruluşu içerisinde en az 20 Sakaryalı firmanın olduğunu, İstanbul'daki büyük sanayi kuruluşlarının da buraya gelme eğiliminde olduğunu dile getirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kentin üretmeye, istihdama kısaca güçlü olmaya çok ihtiyacı olduğunu her fırsatta vurgulayan Balkanlıoğlu, "Büyümek için de teşebbüs fikri ve müteşebbis lazım. Ama onların elini açacak sermaye ihtiyacı var. Sermaye birkaç şekilde elde edilebiliyor. Bunlar arasında yüksek faizli banka kredileri olduğu gibi bir de borsa imkanları var. Borsaya belli bir hisseyi kota ettiğinizde çok daha uygun sermaye elde edip yatırımınızı bazen ikiye üçe katlamakta mümkün, bundan herkes kazançlı çıkıyor. Güvenip hisse senedi alan insanlarımız karlı. Hem ülke ekonomisi bir hacim kazanmış oluyor hem de yatırım yapacak arkadaşlarımıza güzel bir...