27 / 04 / 2024

İrfan Kadiroğlu

İrfan Kadiroğlu

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Liman İşletme Müdürü Nuri Demiray'ın bağlı ortaklık Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.' nin Liman İşletme Müdürlüğü görevine atdığını KAP'a bildirdi.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli ile  Emircan Yeşilyurt  tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Dönmez tarafından kuruldu.

Hep Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hep Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Develioğu ve İrfan Develioğlu ortaklığında tarafından kuruldu.

İrfan Aşıkoğlu kimdir?

Aşıklar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu kimdir? İrfan Aşıkoğlu, hangi işlerde hizmet veriyor?

Sevakin Adası’nı yeniden canlandırmak istiyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sevakin Adası’na yaptığı ziyaretin Sudan’da halen gündemdeki yerini koruduğunu aktaran Türkiye’nin Hartum Büyükelçisi İrfan Neziroğlu, Sevakin Adası’nı tarihte olduğu gibi yeniden canlandırmak istediklerini söyledi..

İrfan Aşıkoğlu'nun 'Toprak kaybettirmez' felsefesi!

"Toprak kaybettirmez" felsefesiyle yola çıktıklarını belirten Aşıklar Grup AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu inşaat sektörü başta olmak üzere projeleri, kalite politikaları ve devam eden çalışmalarını anlattı.

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hamza Keleş, Nihat Yemişen, İrfan Yemişen ve Musa Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

İrfan Balkanlıoğlu'dan turizm yatırımcılarına çağrı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde turizm yatırımları konusunda en avantajlı ve uygun yerin Ordu olduğunu belirterek, yatırımcılara her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi.

İrfan Kadiroğlu Haberi

İrfan Kadiroğlu


Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Liman İşletme Müdürü Nuri Demiray şirketimizden ayrılmış olup, yeni kurulan ve %100 bağlı ortaklığımız olan Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.' nin Liman İşletme Müdürlüğü görevine atanmıştır.


Hazır Beton İşletme Müdürü İrfan Kadiroğlu şirketimizden ayrılmış olup, yeni kurulan ve %100 bağlı ortaklığımız olan Batıbeton Sanayi A.Ş' nin Beton İşletme Müdürlüğü görevine atanmıştır.


Beton Pazarlama Satış Müdürü Oral Engizek şirketimizden ayrılmış olup, yeni kurulan ve %100 bağlı ortaklığımız olan Batıbeton Sanayi A.Ş' nin Beton Pazarlama ve Satış Müdürlüğü görevine...