25 / 04 / 2024

irfaniye toki çekilişi ne zaman 2019

irfaniye toki çekilişi ne zaman 2019

TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 konuta 46 bin 121 başvuru geldi. TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura tarihi belirlendi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek. Emeklilere Özel projede 9 adet asil hak sahipleri 50 adet yedek hak sahibi olarak hak sahipleri belirleme kura işlemleri yapılacak. 

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ'nin 63 konut olarak hayata geçirdiği Kırşehir Kaman alt gelir gubu projesi kapsamındaki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Kırşehir Kaman Toki alt gelir grubu kura çekilişi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi bugün!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 1.200 adet konut için hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi yarın!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Toplamda 1.200 adet konutun emekli kategorisinde satışa çıkarılacağı projede başvurular tamamlandı.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün. Toplamda 1.200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede fiyatlar henüz netleşmedi.

TOKİ 2016 Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi!

TOKİ 2016 Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi için son 4 gün. Yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 75 metrekarelik konutlar yer alıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade yapılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular sona erdi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

irfaniye toki çekilişi ne zaman 2019 Haberi

irfaniye toki çekilişi ne zaman 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde 50 bin sosyal konutu 6 Mart-19 Nisan tarihleri arasında satışa çıkarmıştı. Konutlara gelen başvuru rekor kırdı. Toplam 50 bin konuta 636 bin 949 başvuru geldi.

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ İrfaniye kura çekilişi 9 Ağustos 2019 günü noter huzurunda gerçekleştirilecek. İstanbul projelerinden sonra en çok başvuru gelen illerin başında Bursa geliyor. TOKİ'nin Bursa'da satışa çıkardığı 280 konuta 46 bin 121 kişi başvuru yaptı.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye projesinde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 daireler 128 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede satışa çıkarılan 2 oda 1 salon daireler 175 bin TL, 3 oda 1 salon daieler ise 255 bin TL olarak alıcılara sunulmuştu. Daireler alt ve orta...