19 / 04 / 2024

İş adamından şehit ailesine daire

İş adamından şehit ailesine daire

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Almanya fabrika siparişlerinde sert düşüş yaşandı! Avrupa’nın hasta adamı geri mi dönüyor?

Almanya'da fabrika siparişleri temmuzda bir önceki aya göre yüzde 4,3'lük beklentiye karşılık yüzde 11,7 geriledi. Uzmanlar, 1990’daki birleşmenin ardından Almanya’ya takılan “Avrupa’nın hasta adamı” etiketini yeniden gündeme getirdi.

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt!

ABD enflasyon rakamları 12 ayın ardından ilk kez yükseldi. Fed'in para politikası altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt.

Aile Bakanlığı'ndan şehit yakınlarına ve gazilere 50 bin TL'ye varan destek!

Türkiye'de şehit olan askerlerin aileleri ve gazilere yönelik destekler artarak devam ediyor. Aile Bakanlığı ve ilgili kamu kurumları, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen yardım programlarıyla, bu kahramanların ailelerine ve gazilere çeşitli ihtiyaçlarının karşıl

Bakanlık açıkladı: 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanıyor! Tören 11 Temmuz'da yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağına dikkat çekildi. İşte merak edilenler...

Dolar 20 TL'yi geçti! Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar 20 TL kuru seçimin ardından güne yükselişle başladı. Doları bilen adam Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı. 

Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi! Çok değer kazanacak...

2023 yılı Aile Bakanlığı’ndan beklenen haber! Şehit yakınları ve gazilerin yüzü gülecek

6 aylık enflasyon oranının belli olmasıyla birlikte şehit yakını, gazi, memur, memur emeklisi ve normal emekli maaşları belli oldu. İşte detaylar...

Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!

Birleşik Devletler'in ilk milyarderi ve tüm zamanların en zengin insanlarından biri olarak bilinen John Rockefeller'dan 12 servet kuralı!

Şehit yakını ve gazilere müjde! O destekler bugün 1.400 TL zamla hesaplara yattı!

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı (TŞYGDV) tarafından, şartlı bağış kapsamındaki hak sahiplerine ödenen aylık tutar yükseltildi. İşte yeni şehit yakını ve gazilere ödenen aylık bağış tutarı...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Faizsiz kredi müjdesi resmen geldi! Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

SGK, Toplu Konut İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunanlara faizsiz konut kredisi kullandırıyor. Peki faizsiz konut kredisini kimler kullanabilir?

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Altın fiyatlarını çok önceden tahmin eden adam İslam Memiş, gramın 1600 TL olacağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından daha önce hiç olmadığı kadar merak edilmeye başlandı. Durum böyle olunca altın fiyatlarını önceden tahmin eden adam olarak bilinen İslam Memiş'in açıklamaları da sık sık gündem oluyor. İşte Memiş'in gram altınla ilgili verdiği tarih

İş adamından şehit ailesine daire Haberi

İş adamından şehit ailesine daire

Darbeye karşı verilen mücadeleden her vatandaş gibi çok etkilenen İskenderunlu işadamı Nurettin Kays, yaptığı dairelerden birini Hataylı kahraman şehit Hurşit Uzel'in ailesine bağışladı. Şehidin eşi ve çocuklarının psikolojik durumlarının iyi olmamasından dolayı akrabası Mustafa Kıran'a gönderdikleri vekalet ile ev teslimi yapıldı.


İşadamı Kays, "Devam eden ve edecek olan projelerime 15 Temmuz şehitler apartmanı 1-2 diye sırayla isim vermek için notere müracaat ettim patenti için başvuruda bulundum. Denizciler mahallemizdeki inşaatımızdaki bir daireyi şehidimizi ailesine bağışladım. Burası bizim ülkemiz. Bizim toprağımız bu topraklarımız giderse ben 500 daire yapsam ne olacak. Ülkemiz için şehitlerimiz öldü gazilerimiz var. Ülkem için hepsini feda ederim. Ülkem gittikten sora ben ne yapacağım. Bir tanesini bağışladım. Bundan sonrada büyük projelerim de bağışlamaya devam edeceğim"dedi.


Şehit yakını Mustafa Kıran ise,...