29 / 03 / 2024

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali

İş’le Buluşmalar Toplantısı’nda konuşan İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Türkiye’nin büyümede yeni bir lige atlaması için geçmiş yıllardan günümüze ekonomide elde edilen kazanımlarına çok iyi sahip çıkması gerektiğini vurguladı

Kentsel dönüşümde ilk imza İş Bankası'yla atıldı!

“Kentsel Dönüşüm Konut/İşyeri Yapım ve Konut/İşyeri Güçlendirme Kredisi” ürünlerinde yıllık yüzde 4 ila yüzde 3 faiz indirimi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzalayan ilk banka oldu

Şehircilik Bakanlığı ile İş Bankası'ndan dönüşüm kredisi imzası!

Kentsel Dönüşüm Kredilerini oluşturan İş Bankası, şimdi Kentsel Dönüşüm Kredilerini kullanacaklara sağlanacak faiz desteği için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzalıyor

İş Bankası Yüksekova'da şube açacak!

Ersin Özince’nin “Bizim yüreğimiz öyle pır pır Selanik değil. Mangal gibi yüreğimiz var. Falanca banka gibi korkmam” sözlerini Adnan Bali, “Kararını aldık, Yüksekova’da şube açıyoruz” diye tamamladı

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Suni olarak şişen emlak fiyatlarının patlaması bekleniyor!

Vakıflar Bankası Genel Müdürü Cengiz Ercağ yaptığı açıklamada "Sahte ve suni olarak şişen emlak sektörünün patlayacağı belli. 50-55 bin sterlin olan konutlar 200 binin üzerine çıkarken, 20 bin sterlinlik arazi 300 bine kadar dayandı” dedi.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Enflasyondan daha önemlisi ücretli ve emekli kesimde yarattığı gelir erozyonu!

Türkiye'de önemli bir kesimin asgari ücretle çalıştığını belirten Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, parasal sıkılaşmanın yeni başladığını, ocak ayı gibi enflasyonun kontrol altına alınmasıyla parasal sıkılaşmada sona gelinebileceğini kaydetti.

Bankalar neden kredi musluklarını kapattı? İşte İş Bankası Genel Müdürü Aran’dan çarpıcı açıklamalar…

İş dünyasından zaman zaman bankalardan kredi alamadıklarına yönelik kamuoyuna yansıyan şikayetler oluyor. Reel sektör temsilcileri krediye erişemedikleri için nakit darboğazı yaşadıklarından yakınırken, bir an önce sorunun çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

İş Bankası'ndan flaş açıklama! Son değişiklik yanlış anlaşıldı, bankaların istediği oldu

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) bankaların net döviz pozisyonunun öz kaynakları içindeki payına ilişkin üst sınırı yüzde 20'den yüzde 5'e çeken düzenlemenin eksik ve yanlış anlaşıldığını belirtti.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Duayen bankacıdan bankalar için endişe veren uyarı

"Bankaların durumu pek parlak değil henüz kendileri de farkında değil" diyen eski Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Burhan Karaçam, şu anki ekonomi politikasının sürdürülmesi halinde çok daha ağır sonuçların olacağını söyledi.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali Haberi

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali


İş Bankası ve Dünya Gazetesi’nin işbirliği ile Elazığ’da düzenlenen İş’le Buluşmalar Toplantısı’nda konuşan İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Türkiye’nin büyümede yeni bir lige atlaması için geçmiş yıllardan günümüze ekonomide elde edilen kazanımlarına çok iyi sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Bali, “Özellikle yatırım yapılabilir ülke notuna çeyiz gibi sahip çıkmalıyız” dedi. 


Adnan Bali, Türkiye’nin kişi başına milli gelirde 2 bin dolardan 10 bin dolar seviyelerine çok büyük çaba ile ulaştığını belirterek “Türkiye ihracat, pazar çeşitlendirme, sıkı mali politikaları ve girişimcilik ile ulaşabileceği en üst noktaya çıktı. Bundan sonraki aşamaya geçmek için vasıfl arımızı geliştirmemiz lazım. Orta ve uzun vadeli tedbirlere yönelmeliyiz. Bu tedbirlerin başında; inovasyonla imalat sanayi başta olmak üzere üretimde katma değeri artırmak, enerji de olduğu gibi finansta da dışarıya...