27 / 04 / 2024

İş Bankası hisse senedi

İş Bankası hisse senedi

1999 yılında bir İş Bankası kuruluşu olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyündeki Ankara'daki İş Kulesi ve İstanbul'daki iki İş Kulesi'ni halka açarak, yatırımcıları büyük projelere ortak yapacakmış.

Dünyanın en eski bankası Monte Paschi'de 1 milyar dolarlık hisse satışı

Kuruluş tarihi 1472 yılına kadar uzanan dünyanın en eski bankası İtalyan "Monte dei Paschi di Siena"nın yüzde 25’i, 920 milyon euro'ya yani 1 milyar dolara satıldı.

İş Bankası'ndan çok kazandıran kampanya! 30 Haziran'a kadar vaktiniz var!

İşCep, İş Bankası müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri, İşCep üzerinden yatırım hesabı açarak hisse senedi işlemlerinde avantajlı bir komisyon oranıyla işlem yapma fırsatına sahip olacaklar.

Düşüşün önü alınamıyor: İş Bankası son çare devre kesici uyguladı

Borsada iki haftadır devam eden düşüş hızlanırken, İş Bankası hisse senedinde düşüş yüzde 5'e ulaştı. Banka tedbir olarak devre kesici işlemleri durdurdu. Öte yandan BIST 100 endeksi, önceki kapanışa nazaran 21,46 puan azalırken, toplam işlem hacmi ise 56 milyar lira seviyesinde hesaplandı.

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi piyasadan dikkat çeken para çıkışı! Satan satana...

Merkez Bankası'nın yarın yapacağı faiz kararının ele alınacağı toplantı öncesi piyasada dikkat çeken bir sermaye çıkışı gözlendi. Yabancı yatırımcılar borsa hisse senetlerinden hızlı bir çıkış gerçekleştirdi. İşte dikkat çeken sermaye çıkışının perde arkasında yatan nedenler...

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Merkez Bankası 2020 yılı için brüt yüzde 12 kar payı dağıtacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), hissedarlara 2020 yılı kar payı olarak 90 numaralı kupon karşılığında hisse senetlerinin nominal değerleri üzerinden brüt yüzde 12 ödeme yapılmasına karar verdi.

Osmangazi Köprüsü’nde hisse satışı için JPMorgan’a yetki!

Gebze-İzmir otoyolunun işletmesini üstlenen Otoyol Yatırım A.Ş. potansiyel hisse satışı için uluslararası yatırım bankası olan JPMorgan'ı danışmanlık için yetkilendirdi...

Gurbetçiler 96.1 milyon dolarlık hisse senedi sattı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından haftalık menkul kıymet istatistiklerine göre, yurt dışında yerleşik kişiler 24 Mayıs haftasında 96.1 milyon dolarlık hisse senedi sattı. 

Akiş GYO, TSKB hisse senetlerini sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından şirketin Finansal Tablo Dipnotlarında " Finansal Yatırımlar" olarak sınıflandırılan Türkiye Sinai ve Kalkınma Bankası A.Ş hisse senetleri satıldı.

EBRD Türkiye'de rekor hisse yatırımı yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), seçimlerin ardından henüz hükümet kurulamaması ve bölgesel istikrarsızlığa karşın, Türkiye'de rekor hisse yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Garanti Bankası'nda hisse satışı gerçekleşiyor!

İspanya merkezli Banco Bilbao Vizcaya Argentaria ( BBVA ) ile Doğuş Holding arasında, Garanti Bankası'nın yüzde 14,89 oranındaki paylarının satışı konusunda görüşmeler yürütüldüğü bildirildi.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın TSKB GYO'daki payı yüzde 65,24'e ulaştı!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, TSKB GYO'dan 100 bin adet hisse aldığını açıkladı. Böylece Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'nin TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'deki payları yüzde 65,24 seviyesine ulaştı...

Halk Bankası 46 ilde 198 taşınmazı satışa sundu!

Türkiye Halk Bankası A.şž, Adana, İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmaz üzere 46 ilde arsa, tarla, dükkan ve konut gibi 198 gayrimenkulü satışa çıkardı

İş Bankası hisse senedi Haberi

İş Bankası hisse senedi



Bu ''menkul değer'' metrekareyle; kat kat; kiracısı var...


Yeni ''Menkul'' Değer: Gayrimenkul!


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkulü bir menkul değer haline getiriyor. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na yatırım yapanlar değerli gayrimenkullere, büyük ölçüde tamamlanmış projelerin kira gelirine, gerçekleştirilecek yeni ve büyük projelere ortak oluyor; gayrimenkul değer artışlarından yararlanıyor; yakın geleceğin gelişmeye en açık sektörlerinden birinde yerini alıyor. 


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bir İş Bankası kuruluşu...

İş Bankası'nın gücünü, güvenini, deneyimini gayrimenkul sektörüne getiriyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, konusunda Türkiye'nin en büyük portföylerinden birine sahip. Bu portföyde Ankara'daki İş Kulesi ve İstanbul'daki İş Kuleleri'nden Kule-2 ve Kule-3 var. Yani, bu portföyde güvenli, düzenli gelir hedefi...