29 / 03 / 2024

iş bankası levent

iş bankası levent

1999 yılında İş Bankası'nın Levent'te inşaatı süren Genel Müdürlük Kompleksi basına tanıtılmış. 200 milyon dolara mal olması beklenen 3 kuleden oluşacak kompleksin biri 52, diğer ikisi ise 32'şer katlı olacakmış.

İş Bankası mükemmel yeşil bina sertifikası aldı!

Türkiye İş Bankas'nın İstanbul Levent'teki genel müdürlük binası, "mükemmel" seviyesinde yeşil bina sertifikası almaya hak kazandı.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! 30 Haziran’a kadar adınıza tam bu kadar yatacak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan biri olan İş Bankası, yeni bir kampanyayla daha yine müşterilerinin yüzünü güldürdü. İş Bankası, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin tam 200 TL kazanacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan müşterilerine çok önemli açıklama. Hemen başvuran alacak

İş Bankası'ndan kredi kampanyasına ilişkin çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka, düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verecek. Başvuru yapan müşteriler için hemen işlem başlatılacak. İşte detaylar...

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!

İş Bankası'nın yaptığı duyuruda emekli promosyon rakamlarını güncellediği açıklandı, milyonlarca emekli en çok promosyon rakamının hangi bankadan geleceğini merak eden emeklilerin yüzünü güldürecek hamle geldi. İşte İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyası.

İş Bankası'ndan yüzde 30 açıklaması

İŞ Bankası'ndan müşterilerinin faydalanabileceği önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından gerçekleştirilen açıklamada yüzde 30'a varan indirimli kredinin detayları anlatıldı.

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

Babalar Günü’ne son günler kala bu kez de özel kampanya İş Bankası’ndan geldi. Resmi internet yapılan açıklama detaylarına göre 150 TL Maxipuan verilecek. Kampanyaya katılım belirli şartlarda ve sürelerde geçerli olacağı için bu bilgilerin edinilmesi gerekiyor.

İş Bankası’na 224 milyon dolar 367 gün vadeli yeni sendikasyon kredisi!

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar miktarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesine imza attı.

İş Bankası'ndan çok kazandıran kampanya! 30 Haziran'a kadar vaktiniz var!

İşCep, İş Bankası müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri, İşCep üzerinden yatırım hesabı açarak hisse senedi işlemlerinde avantajlı bir komisyon oranıyla işlem yapma fırsatına sahip olacaklar.

İş Bankası'ndan nakit ihtiyacı olanlara anında kredi müjdesi!

İş Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını geciktirmeden karşılamak istemeleri durumunda özel bir çözüm sunmaktadır. "Anında Kredi" olarak adlandırılan bu hizmet, pratik bir bireysel kredi seçeneği olarak öne çıkmaktadır.

İş Bankası az önce duyurdu! Hesaplara geri ödemesiz tam 1.000 TL yatacak!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin yaptığı işlemlerden avantajlı çıkması için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği yeni kampanya kapsamında, başvuru yapanın hesabına tamı tamına bin TL yatıracağını duyuran İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım şartlarını duyurdu.

İş Bankası araç sürücülerinin hesabına tam bu kadar para yatıracak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan olan Türkiye İş Bankası, araç sürücülerine özel yeni bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını paylaşan İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

iş bankası levent Haberi

iş bankası levent



İŞte 2000 zirvesi


Ümran AVCI-İSTANBUL


    İŞ Bankası'nın Levent'te inşaatı süren ve 2000 yılında tamamlanması beklenen Genel Müdürlük Kompleksi dün basına tanıtıldı. 180 metre yüksekliğiyle, Dubai - Frankurt arasındaki bölgenin en yüksek binası olma özelliğini taşıyan kompleksin, 200 milyon dolara (yaklaşık 6.5 trilyon lira) mal olması bekleniyor. 

    Basın toplantısında konuşan İş Bankası Genel Müdür Danışmanı Mustafa Su, Genel Müdürlük binasını iş hacminin yoğunlaşması nedeniyle bir dünya kenti olan İstanbul'a taşımayı istediklerini, 2000'e 'akıllı bina' denilen komplekste girmeyi planladıklarını söyledi. 

    Kompleksin biri 52, diğer ikisi 32'şer kat olmak üzere üç kuleden oluştuğunu kaydeden Su, iki küçük kulenin kurulacak...