25 / 04 / 2024

iş bankasının türkiyede kaç şubesi var

iş bankasının türkiyede kaç şubesi var

Hem yurtiçinde hem yurtdışında bireysel ve kurumsal müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda şube ağını genişleten İş Bankası, Bahçelievler/İzmir şubesiyle birlikte yurtiçinde 1.300 şubede hizmet vermeye başladı...

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

İş Bankası, Atatürk'ün vasiyetini 32 yıldır eksik ödüyor iddiası!

Türkiye'nin en büyük 10 bankası arasında yer alan İş Bankası'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini eksik ödediği iddia edildi.

Merkez Bankası'nın rezerv satışı iddiaları Bakan Şimşek'in açıklamasıyla çürütüldü!

Merkez Bankası'nın rezerv satışı ile kurdaki yükselişi durdurmaya çalıştığı iddiasına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu iddia gerçeği yansıtmıyor" dedi.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası'ndan Borç Kapatma Kredisi fırsatı geldi. Kredi kartı borçlularını ilgilendiren bu haber oldukça müjde verici. İş Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisini almak için yapılması gerekenler nelerdir? İşte ilgili bankanın sunduğu borç kapatma kredisiyle ilgili tüm detaylar…

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!

İş Bankası'nın yaptığı duyuruda emekli promosyon rakamlarını güncellediği açıklandı, milyonlarca emekli en çok promosyon rakamının hangi bankadan geleceğini merak eden emeklilerin yüzünü güldürecek hamle geldi. İşte İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyası.

Döviz talebi artınca Merkez Bankası’nın brüt rezervleri gerilemeye başladı!

Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam brüt rezervleri geçen hafta içerisinde artan döviz talebinin etkisiyle birlikte yaklaşık 5 milyar dolar azalışla 116 milyar dolara kadar geriledi. Deprem öncesi döviz rezervi ise 129.63 milyar dolar düzeyindeydi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin beklediği faiz kararı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz için ne karar vereceği merak konusu oldu.

iş bankasının türkiyede kaç şubesi var Haberi

iş bankasının türkiyede kaç şubesi var


Türkiye İş Bankası, yurtiçindeki 1.300’üncü şubesini İzmir’de açtı.


İş Bankası açıklamasına göre, hem yurtiçinde hem yurtdışında bireysel ve kurumsal müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda şube ağını genişleten İş Bankası, kredi ve diğer bankacılık ürünleri açısından potansiyel taşıyan yerlerde şube açma stratejisini 2014 yılında da sürdürüyor.


Bugün açılışı gerçekleştirilen Bahçelievler/İzmir şubesiyle birlikte yurtiçinde 1.300, yurtdışında 21 olmak üzere toplam 1.321 şubeyle müşterilerine hizmet veren İş Bankası'nın Türkiye ve KKTC’de 5.741, yurtdışında 6 Bankamatik’i...