20 / 04 / 2024

İş dünyası Doğu ve Güneydoğu yatırım

İş dünyası Doğu ve Güneydoğu yatırım

İş dünyası örgütleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın dün Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesini memnuniyetle karşıladı.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

A101 resmen duyurdu: Doğuş Rize Çayı 1 Kg 99,50 TL'ye, Çamaşır Suyu 3,74 Litre 33,25 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Doğuş Rize Çayı 1 Kg 99,50 TL'ye, Çamaşır Suyu 3,74 Litre 33,25 TL'ye düştü. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Doğuş GYO 2021 ikinci dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Doğuş GYO tarafından 2021 yılı ikinci dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesine göre; şirketin brüt satış rakamı 84 milyon 291 bin 736,87 TL oldu.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,4371'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3520'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü. 

İş dünyası Doğu ve Güneydoğu yatırım Haberi

İş dünyası Doğu ve Güneydoğu yatırım

İş dünyası örgütleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın dün Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesini memnuniyetle karşıladı. 


Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da tarım, sağlık ve ekonomi alanında kalkınmayı sağlayacak yatırım hamlesinin bölgenin huzur ve istikrarının yanı sıra vatandaşların refahını da artırması bekleniyor.


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, paketin memnuniyet verici, içeriğinin son derece dolu olduğunu ve bugüne kadar hiç verilmemiş destekler içerdiğini ifade ederek, şunları kaydetti: 


"Bölgenin bir cazibe merkezi haline gelmesi öngörülüyor. Yeni fabrikalar, yeni inşaatlar, sağlık ve ulaştırma alanlarında yeni yatırımlar, kadın ve gençlerin eğitim çalışmaları, meslek edindirme destekleri gibi birçok alanda gün yüzüne çıkmamış bu desteklerin bölgede yeni bir dönemin müjdeleyicisi olmasını temenni ediyorum. Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak...