27 / 04 / 2024

İş GMYO

İş GMYO

1999 yılında bir İş Bankası kuruluşu olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyündeki Ankara'daki İş Kulesi ve İstanbul'daki iki İş Kulesi'ni halka açarak, yatırımcıları büyük projelere ortak yapacakmış.

Borsa İstanbul'dan 4 GYO hissesine tedbir!

Borsa İstanbul (BİST), Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, Martı GMYO, Reysaş GYO, Trend GMYO ve Trend GMYO hisselerine tedbir getirdi...

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Kocaeli 262 Towers projesinin lansmanı 23 Mayıs'ta!

Bambau GMYO tarafından hayata geçirilen 262 Towers projesi basına tanıtılacak. Kocaeli'de inşa edilecek projenin lansmanı 23 Mayıs Salı günü yapılacak.

GYO hisseleri borsada dökülüyor!

Borsa İstanbul’da, 29 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GMYO) firmasından 26’sı aktif değerinin altında işlem görürken sadece 3’ü aktif değerinin üzerinde bulunuyor. Ayrıca bu şirketlerin sadece 7 tanesi enflasyonun üzerinde getiri sağlayabildi.

Gayrimenkul hisseleri borsada dökülüyor!

Borsa İstanbul’da, 29 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GMYO) firmasından 26’sı aktif değerinin altında işlem görürken sadece 3’ü aktif değerinin üzerinde bulunuyor. İşte Zeynep Aktaş'ın Milliyet'teki analizi...

Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO'ya talip mi oldu?

Dünyanın en zengin insanlarından biri olarak kabul edilen Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO için harekete geçti. Jumeirah Group, Avrasya GMYO için İstanbul'a gönderdiği temsilcileri aracılığıyla teklifte bulundu.

Enka İnşaat ve Emlak Konut GMYO'nun piyasa değeri ne kadar?

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değeri bugün itibariyle yaklaşık 608 milyar lira oldu. Enka İnşaat 19 milyar 224 milyon lirayla 9. sırada yer aldı.

Piyasa değeri en yüksek şirketler...

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değeri yaklaşık 556 milyar lira oldu. İnşaat sektöründen Enka İnşaat ve Emlak Konut GMYO ilk 20 içinde yer aldı.

Enka İnşaat'ın piyasa değeri 20 milyar 232 bin milyon lira oldu!

Borsa İstanbul'da bugün sonu itibariyle piyasa değerlerinde 20 milyar 232 bin milyon lira ile Enka İnşaat 10. oldu. Emlak Konut GMYO ile 10 milyar 602 milyon TL ile 17. oldu...

Enka İnşaat borsa şirketleri piyasa değerinde 10. oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değeri yaklaşık 605 milyar lira oldu. Borsa şirketlerinin piyasa değerine göre Enka İnşaat 20 milyar 988 milyon TL ile 10. ve Emlak Konut GMYO ise 11 milyar 20 milyon TL ile 17. oldu.

Sağlam GYO'daki Gözde Girişim'in hissesi yüzde 0.517!

Gözde Girişim Sermayesi Saf GMYO'nun Saf Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret A.Ş.'yi devralmak suretiyle birleşmesi neticesinde oluşan yeni sermayedeki paylarının son durumunu açıkladı

TOKİ'den eğitime destek

TOKİ, konut projeleri kapsamında, GMYO ile birlikte 3 bin 336 derslikli 110 okulu tamamladı.

İş GMYO Haberi

İş GMYO



Bu ''menkul değer'' metrekareyle; kat kat; kiracısı var...


Yeni ''Menkul'' Değer: Gayrimenkul!


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkulü bir menkul değer haline getiriyor. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na yatırım yapanlar değerli gayrimenkullere, büyük ölçüde tamamlanmış projelerin kira gelirine, gerçekleştirilecek yeni ve büyük projelere ortak oluyor; gayrimenkul değer artışlarından yararlanıyor; yakın geleceğin gelişmeye en açık sektörlerinden birinde yerini alıyor. 


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bir İş Bankası kuruluşu...

İş Bankası'nın gücünü, güvenini, deneyimini gayrimenkul sektörüne getiriyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, konusunda Türkiye'nin en büyük portföylerinden birine sahip. Bu portföyde Ankara'daki İş Kulesi ve İstanbul'daki İş Kuleleri'nden Kule-2 ve Kule-3 var. Yani, bu portföyde güvenli, düzenli gelir hedefi...