26 / 04 / 2024

İş GYO GYODER konut kampanyası

İş GYO GYODER konut kampanyası

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), gayrimenkul piyasasının alt segmentlerini 3'er aylık dönemlere ayırarak değerlendiriyor. GYODER Gösterge Raporu'na göre, GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu...

GYO'ların inşaat hizmetlerine kolaylık geldi!

GYO'ların yaşadıkları problemlerin ortadan kaldırılması için 8 maddeden oluşan bir değişiklik paketi SPK'ya GYODER aracılığıyla sunuldu. Birçok madde onaylandı. Düzenleme kapsamında inşaat hizmetlerine kolaylık getirildi...

GYO'ların piyasa değeri 22,7 milyar TL!

GYODER’in, Türk Ekonomi Bankası (TEB) katkılarıyla hazırladığı GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018-3. Çeyrek Raporu'na göre, 33 GYO’nun Türk Lirası bazlı değeri 22,7 milyar, dolar bazlı değeri ise 4,9 milyar oldu...

İş GYO yüzde 20 indirim kampanyasına dahil oldu!

GYODER, İNDER ve KONUTDER Kamu bankalarının başlattığı yüzde 0,98’lik konut kredisi faiz oranı uygulamasının ardından indirimli konut kampanyası başlattı. İndirimli konut kampanyasına İş GYO da katıldı. 

İbrahim Babacan: Dar gelirliler için kampanyalar devam etmeli!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak Konut GYO, GYODER ve KONUTDER yöneticilerine seslendi. Babacan, "Dar gerlirlilerin ev almasına yardımcı olmak için kampanyaların devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Manzara Adalar ve İnistanbul'da tarihi kampanya 2017!

İş GYO, GYODER'in başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci etabına destek vermek amacıyla harekete geçti. İş GYO kampanyaya İnistanbul ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı.

20 yıl vade kampanyasına GYODER ve KONUTDER de katıldı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde 30 projede başlayan 20 yıl vadeli kampanyaya GYODER VE KONUTDER üyelerinin 75 projesi daha dahil oldu. Böylece ‘fırsat’ konutların sayısı 15 binden 50 bine kadar ulaştı.

İş GYO ve Nef'ten GYODER kampanyasıyla 78 milyon TL'lik satış!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı kampanyaya, ortak ve ayrı yürüttükleri toplamda dört projeyle dahil olmuştu. Kampanyanın başlamasının ardından geçen ilk 10 günlük sürede İş GYO ve Nef projelerinde 106 konut satıldı ve toplam satış cirosu 78 milyon TL’ye dayandı.

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

Emlak Konut ve GYODER kampanyası yüzde 35 avantaj sağladı!

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

İş GYO GYODER konut kampanyası Haberi

İş GYO GYODER konut kampanyası

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in ortak projesi İnistanbul’un yanısıra İş GYO Kartal Manzara Adalar ile  Nef Ataköy 22 ve Nef Merter 12 projeleri 1-31 Ağustos tarihleri arasında 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ülke ekonomisinin dinamizminin devam etmesi amacıyla başlattığı ve 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına, Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef ortak ve ayrı yürüttükleri dört  projeyle dahil oldu.

Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in ortak projeleri İnistanbul’un yanısıra İş GYO’nun Kartal Manzara Adalar...