29 / 03 / 2024

iş gyo kanyon projesi

iş gyo kanyon projesi

Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings tarafından notu iki kademe yükseltilen İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni iki projesiyle Kanyon Projesinin toplam büyüklüğüne ulaşmayı planlıyor.

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu yayınlandı!

İş GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parseldeki yer alan bağımsız bölümlere ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO Kanyon AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu!

İş GYO'nun Kanyon AVM kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.  

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

İş GYO'nun kiracıları faaliyetlerine başlıyor!

İş GYO, Kanyon Alışveriş Merkezi, Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 11 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla kademeli olarak faaliyete açılmasına, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki tüm kiracıların  1 Haziran 2020 tarihine kadar faaliyete başlamasına karar verdi.

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu!

İş GYO, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 Parsel üzerinde bulunan Kanyon AVM'nin kira değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO Kanyon AVM değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şişli Mecidiyeköy'de bulunan Kanyon AVM Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen değerleme raporu şöyle...

Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

iş gyo kanyon projesi Haberi

iş gyo kanyon projesi



Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin AA-(tur) olan Ulusal Uzun Vadeli kredi notunu iki kademe artırarak AA+(tur)'a yükseltmiş ve kredi notunun görünümünü "stable" olarak belirlemiştir.


13 Aralık 2007 tarihinde Fitch Ratings tarafından yapılan açıklamada, kredi notunun artırılmasında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sürdürülebilir, sağlıklı ve istikrarlı kira gelirine sahip olmasının etkili olduğu belirtilmiştir. Ayrıca İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın düşük yatırım riski ile borçsuz sermaye yapısının da bu notu desteklediği vurgulanmış ve şirketin portföyünden istikrarlı gelir elde etmeye devam edeceği belirtilmiştir.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın önümüzdeki dönemdeki yatırımları...


* İstanbul Üsküdar İlçesinde satın almış olduğu arsa üzerinde Tecim Yapı ile ortak, konut projesi geliştirmeyi planlamaktadır.


* Ayrıca, İzmir'in Bayraklı ilçesinde de Konut ve Alışveriş...