16 / 04 / 2024

iş gyo ödül aldı

iş gyo ödül aldı

Geçtiğiniz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı.

İş GYO'nun iki projesi ödül aldı!

Türkiye'deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü. İş GYO'nun Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi 'En İyi Ofis', Inistanbul projesi ise 'En iyi Mimari Tasarım' kategorilerinde ödül aldı.

İş GYO Sign of the City Awards'tan 2 ödülle döndü!

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı.

İş GYO iki ödül birden aldı!

Gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards töreninde Türkiye'deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü.

İş GYO'nun 2014 raporu uluslararası ödül aldı!

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

İnşaatların yarım kalmaması için düğmeye basıldı! Sigortalı dönüşüm dönemi başlıyor!

Sağlıklı bir dönüşüm için, yüzbinlerce konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesi sürecinde tamamlama sigortasının devreye girmesi büyük öneme sahip. İnşaat sektöründe yeni bir uygulama için düğmeye basılıyor. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), halka açılarak kentsel dönüşüm projelerine odaklanmayı

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Fatih Dönmez: Bor işlemeye başlıyoruz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cuma günü Balıkesir Bandırma’da bor karbür tesisinin açılacağını duyurdu. Dönmez “Boru işlemeye başlıyoruz, bu madeni artık savunma, nükleer, metalurji, makine sanayilerinde kullanacağız” dedi.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Baykuş Ödülü aldı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl yedincisi gerçekleşen Baykuş Ödülleri’nde, ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak’ Araştırması ile ‘Eşitlikçi Baykuş’ Ödülü'nün sahibi oldu.

Ödül İstanbul projesinin yüzde 80’i tamamlandı!

Beylikdüzü E-5’e yürüme mesafesinde konumlanan, şehrin içinde tatil köyü konforu sunan Ödül İstanbul projesinin yüzde 80’i tamamlandı...

iş gyo ödül aldı Haberi

iş gyo ödül aldı

Geçtiğiniz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı. 

İş GYO, Sign of the Gty Awards'a Tuzla Teknoloji ve Operasyon Meıkezi projesi "En İyi Ofis", Manzara Adalar projesi "En İyi Pazarlama Kampanyası", İnistanbul projesi "En iyi Çok Katlı Konut", "En İyi Pazarlama Kampanyası" ve "En İyi Mimari Tasarım" kategorilerinde katıldı ve bu kategorilerin tümünde finalist olmaya hak kazandı. Halihazırda ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile "En İyi Ofis", inistanbul projesi ile "En İyi Mimari Tasanın" kategorilerinde ödül aldı. İş GYO Genel Müdürü TUrgay Tanes konuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Sign of the City Awards...