25 / 04 / 2024

İş GYO saha kurumsal kredi derecelendirme

İş GYO saha kurumsal kredi derecelendirme

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi ile bugün kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı.

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlandı. Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63 (96,33) olarak güncellendi. 

Alper Saha kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye! 

Peker GYO'nun 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

İş GYO, SAHA ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

Akiş GYO'nun kredi sözleşmesi 2 yıl yıllığına yenilendi.

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme Raporu ve Derecelendirme notu hizmeti almak üzere; Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile bulunan sözleşmesi 2 yıl süre ile yenilendi. 

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Halk GYO, SAHA ile olan anlaşmasını 2 yıl daha uzattı!

Halk GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri ile olan kredi derecelendirme sözleşmesi yenilendi...

Akiş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile sözleşmesini 3 yıl uzattı!

Akiş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile bulunan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

İş GYO'dan kredi derecelendirme notu açıklaması!

SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri, İş GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notunu (TR) AA, Kısa Vadeli Ulusal Notunu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit etti.

Reysaş GYO kredi derecelendirme sözleşmesini yeniledi!

Reysaş GYO ile Saha Kurumsal Yönetim arasında bugün Kredi Derecelendirme Raporu ve Derecelendirme Notunu kapsayan 1 yıllık hizmet sözleşmesinin yenilenmesine karar verildi.

İş GYO saha kurumsal kredi derecelendirme Haberi

İş GYO saha kurumsal kredi derecelendirme

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi ile bugün  kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun konuya ilişkin alınan kararı doğrultusunda, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi ile 27.05.2015 tarihinde kredi derecelendirme sözleşmesi imzalanmış olup, sözleşmenin süresi iki yıldır....