23 / 04 / 2024

İş GYO turgay tanes

İş GYO turgay tanes

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’daki Manzara Adalar projesinin genel değerlendirmesinin yapılacağı sohbet toplantı 10 Nisan 2015 Cuma günü Manzara Adalar Kartal satış ofisinde düzenlenecek.

İŞ GYO 2015'te üç yeni projeye başlayacak!

İŞ GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 2015 yılında üç yeni projeye daha başlayacaklarını; üç yıl içinde de kira gelirlerini yüzde 100 atışla 110 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

Turgay Tanes kimdir?

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes kimdir? Turgay Tanes ne zamandan beri İş GYO Genel Müdürü olarak görev alıyor? Turgay Tanes ne zaman GYODER Başkanı oldu? İşte Turgay Tanes'in biyografisi...

Turgay Tanes: Faiz oranları 0,50 olursa 1 milyon kişi ev alır!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konut kredisi faizlerindeki gerilemenin gayrimenkule olan ilgiyi arttıracağını söyledi

İş GYO 2013’te Finans Merkezi’ne ofis yapacak!

2013’te İstanbul Finans Merkezi’nde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerinde ofis ve ticari ünitelerden oluşan bir proje geliştireceklerini söyleyen İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 2012’de geçen yıla oranla net karlarında yüzde 64 artış olduğunu belirtti

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Özak GYO'da görev değişikliği!

Özak GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Hilal Yıldız Çelik'in yerine, Turgay Arbak'ın  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

Turgay Tanes: Konut kredisi faizlerinde düşüş beklemiyoruz!

Kartal’ın kentsel dönüşümünü ve yatırımcılar için bölgenin potansiyelini anlatmak üzere “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı Kartal Zirvesi düzenlendi. Zirveye katılan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes Kartal bölgesini değerlendirdi.

Turgay Tanes: Konut üreticileri SPK'ye tabi olmalı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile röportaj gerçekleştirdi. Tanes, inşaat şirketlerinin halka açık olması gerektiğini belirtti.

Turgay Tanes: Mega projeler Anadolu Yakası'nın kaderini değiştirecek!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Turgay Tanes:3 yıl sonra Anadolu Yakası'ndan ev almak zor olacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Turgay Kıran: 1 milyar dolarlık GYO kurmak istiyoruz

Galatasaray Kulübü başkan adayı Turgay Kıran, yönetime gelmeleri halinde 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırım ortaklığı kurup, kulübün Riva ve Florya'da bulunan arazilerini değerlendirmek istediklerini açıkladı.

İş GYO - Nef Topkapı projesine 1 haftada 4 bin ön talep geldi!

İş GYO ve Nef’in şehir yaşamına yeni bir soluk kazandıracak projesi için 1 haftada 4.000’den fazla talep geldi. Turgay Tanes, “Sektörün iki büyük firması olarak topluma somut fayda sağlayacak bir iş birliği gerçekleştirdik." dedi.

Turgay Tanes: Faiz indirimi konut sektörünü uçurur!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, faiz oranlarının konut alımına direkt etkisi olduğunu belirterek, "Ufak bir aşağıya gidiş satışları artırıyor. Türk tüketicisinin bir konut talebi var." dedi.

Turgay Tanes: Faiz inerse konut sektörü uçar!

Merkez Bankası'nın en ufak bir faiz indirimi bile konut satışlarında hareket yaratıyor. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, faiz oranlarının konut alımına direkt etkisi olduğunu belirtti..

İş GYO yeni projelerine 1 milyar dolar yatıracak!

Anadolu Yakası'nda büyük projeler bölgesini "Altın Çember" olarak niteleyen İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Anadolu Yakası’nda hem Kartal, hem Tuzla hem de Ataşehir’de yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

İş GYO turgay tanes Haberi

İş GYO turgay tanes

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes’in katılımıyla, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’daki  Manzara Adalar projesinin genel değerlendirmesinin yapılacağı sohbet toplantı 10 Nisan 2015 tarihinde Manzara Adalar, Kartal satış ofisinde düzenlenecek.


Manzara Adalar Kartal iletişim bilgileri

Telefon : 444 74 96

Web: