28 / 03 / 2024

İş Portföy fonları

İş Portföy fonları

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık mülk portföyü bulunuyor!

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Peki Swift’in  mülk portföyünde hangi malikane göze çarpıyor? İşte ayrıntılar...

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Akfen GYO'nun portföy değeri ikiye katlandı!

Akfen GYO'nun bir yıllık portföy değeri, ikiye katlanarak 5 milyar lirayı aştı.

Akfen GYO’nun toplam portföy değeri 5 milyar TL’yi aştı!

2021 yılı ile beraber portföyünü zenginleştiren Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Akfen GYO) attığı adımlar gelirlerini rekor oranda artırdı.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 5.1 milyar TL'ye ulaştı!

Reysaş GYO'nun 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü ise 3 milyar 118 milyon 480 bin TL iken yüzde 63 artışla 5 milyar 82 milyon 925 bin TL'ye ulaştı. 

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

TF Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62153 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

İş Portföy fonları Haberi

İş Portföy fonları

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre yönettiği 31,2 milyar TL portföy büyüklüğü ile sektörde yüzde 21,4 payla lider konumda olan İş Portföy, emeklilik fonlarının yanında farklı yatırımcı profillerine uygun farklı alanlara yönelik yatırım fonları da kurup yönetiyor.

Bu alanlardan biri de gayrimenkul. İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu temmuz ayında ihraç edilmiş ve nitelikli yatırımcılardan 440 milyon TL büyüklüğünde talep toplamıştı.

İlk yatırımlarını ağustos ayında Ankara Kızılay İş Bankası hizmet binası ve Antalya’daki İş Bankası binasını İş GYO’dan alarak yapan fon, geçtiğimiz günlerde üçüncü yatırımını da Tahincioğlu’nun Nidakule Ataşehir Batı projesine yaptı.

Yapılan son işlemle birlikte toplanan 440 milyon TL’lik fonun yüzde 90’ının kullanıldığını kaydeden İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, “Bu fonlara mevzuat gereği bankalarda 1 milyon TL ve üzeri varlığı...