20 / 04 / 2024

iş ve kongre turizm

iş ve kongre turizm

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Khaled Alhamwı tarafından kuruldu.

Bayemin Yapı Turizm iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayemin Yapı Turizm iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gahed Alamın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Egem Yurt İşletmeciliği ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Egem Yurt İşletmeciliği ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da Ünal Kavrazlı tarafından kuruldu. 

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi kuruldu!

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Hayrettin Ataş tarafından kuruldu.

Beyazay Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazay Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Emrah Koşunalp ve Hakan Şeker ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi Hasan Kılıçarslan, Ahmet Arıman ve Muhammet Arıman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamam!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamamlanması planlanıyor.

4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Marmara Depremi'nin 18. yılında düzenlenen "4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı" sona erdi.

Haliç Mimari Yapı Mühendisliği İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Mimari Yapı Mühendisliği İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yousef Almasrı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Özdal Proje Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdal Proje Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Özdal tarafından kuruldu.

iş ve kongre turizm Haberi

iş ve kongre turizm

Best Western Hotels&Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Mehmet Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını ifade etti. Mehmet Yüce, "Özellikle iç turizm hareketli. Biz de Sakarya’da böyle bir ihtiyaç olduğunu gördük ve 40 milyon Euro’luk yatırımla 131 odalı Best Western’i hayata geçirdik. Sanayinin merkezi konumundaki bir şehir için daha çok nitelikli tesislere ihtiyaç var. Burası bir işadamının tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak inşa edildi" şeklinde konuştu. 


Mehmet Yüce, Best Western'i inşa ederken dev kongrelere ve organizasyonlara hitap etmesi için 8 tane büyük toplantı salonu yapıldığını ifade etti. Yüce projeleyle igili şunları söyledi; "Sakarya hem ticari hem de üretim alanında Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Buraya yerli ve yabancı birçok işadamı...