20 / 04 / 2024

Isa Khadzhımuradov

Isa Khadzhımuradov

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Isa Khadzhımuradov tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Isa Khadzhımuradov, İlyas Çalışkan, İsmail Adak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 600 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Eda Nükhet Akkaya Özkan tarafından kuruldu.

İsaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kevser Yıldırım tarafından kuruldu.

Yahudi yerleşim birimleri Hazreti İsa'nın doğduğu şehri kuşattı!

Yahudi yerleşim birimleri, Hazreti İsa'nın doğduğuna inanılan Yeniden Doğuş Kilisesi'nin bulunduğu kutsal kent Beytüllahim'i kuşattı. 

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Ahmad Amın ve Zaher Isa ortaklığında kuruldu. 

İsa Şahin, Körfez GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu!

İsa Şahin, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu.

TİKA, Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

İsa Karademir 5 restoran ve 17 tarla satın almış!

Çiftlik Bank benzeri sistemle üyelerinden para topladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma yürütülen Kayseri merkezli Anadolu Farm firmasını kuran kişinin, bankacı olduğu ve bu yüzden şirket kaydını kendi üzerine yaptırmadığı söyleniyor. 

Feia Group İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feia Group İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Isa Farzalıev tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sıla Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Isa Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hm Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Isa Khadzhımuradov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Isa Khadzhımuradov Haberi

Isa Khadzhımuradov

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Isa Khadzhımuradov tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.


Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Ana Sözleşmesinde Yazılı Konular.


Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı...