19 / 04 / 2024

İsfanbul kazan projesi

İsfanbul kazan projesi

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Kanal İstanbul Projesi'nin maliyeti mecliste!

Kanal İstanbul Projesi'nin maliyetine ve öngörülen kazanç tutarı meclis gündemine taşındı. DP'li Uysal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Sianji Residence 30 bin Euro kazanç sağlıyor!

Gümüşlük Kadıkalesi’nde inşa edilen Sianji Residence projesi  yılda minimum 30 bin Euro kazanç da sağlıyor.  Kos ve Kalimnos adaları manzarasıyla dikkat çeken proje yatırımcısını bekliyor. 

10 soruda Locamahal Veliefendi projesi!

Locamahal Veliefendi projesi Kiptaş tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 600 bin TL'den başladığı proje "Yerinizi alın, geleceği kazanın" sloganıyla tanıtılıyor. İşte 10 soruda Locamahal Veliefendi projesi...

Marina Ankara'da kazanç kampanyalı son 45 daire!

2018 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede uygulanan kazanç kampanyası kapsamında son 45 dairede avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Marina Ankara projesi 2 bin 566 konuttan meydana geliyor. İşte Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017...

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

İsfanbul kazan projesi Haberi

İsfanbul kazan projesi

Gürsoy Grup tarafından Türkiye’nin ilk tema parkı olarak kurulan İsfanbul, Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Bünyesinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak proje için Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve Tataristan Turizm Bakanı Sergey İvanov arasında imzalar atıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gürsoy Grup yeni yatırımını yurt dışında yapacak. Kazan’da inşa edilecek proje için ilk adım atıldı. Yaklaşık 200 milyon dolar maliyete sahip proje tamamlandığında Tataristan’ın en büyük konsept eğlence ve alışveriş merkezi olacak.

Eğlence sektöründe fark yaratacak projenin üç yılda tamamlanması planlanıyor. Gürsoy Grup bir türk markası olarak yurt dışında bu alanda öncü olmayı...