20 / 04 / 2024

ısı yalıtımı tasarruf

ısı yalıtımı tasarruf

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürmeniz mümkün. Peki ısı yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Isı yalıtımıyla faturalar yüzde 60 düşüyor!

Makine Mühendisi Güngör Kaya, serin havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde binalarda alınması gereken yalıtım tedbirleri hakkında uyarılarda bulundu

Isı Yalıtımı Sanayi Derneği'nden önemli uyarı!

Isı Yalıtımı Sanayi Derneği önümüzdeki kış ısınma maliyetlerini düşürmek için evlerdeki ısı kaybının büyük bölümünün yalıtımsız binalardan kaynaklandığını ve en önemli koşulun yalıtım olduğunun uyarısını yineledi.

Isı yalıtımı olmayan binada enerji havaya savruluyor!

İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, "Isı yalıtımı olmayan mevcut binalarımız yüzünden enerjiyi adeta havaya savuruyoruz. Bu nedenle her yıl yaklaşık 10 milyar dolar israf ediyoruz. " dedi..

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6,5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar lira tasarruf elde edileceğini belirtti

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak. İZODER Başkanı Erdoğan "Bu planın uygulanmaya başlanmasıyla önemli adımların atılacağı yalıtım sektöründe hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Erdal Küçükşehir: Pencerelerde ısı yalıtımı yüzde 70 tasarruf sağlıyor!

PVC Kapı-Pencere, Yalı Baskı (VinilSiding), Panjur ve Isıcam sistemlerinde hizmet veren Kompen, Yapı Fuarı'nın baş aktörleri arasındaydı. Isı yalıtımına dikkat çeken şirket, konuyla ilgili çalışmalarını da vitrininde sunuyor...

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımıyla yarı yarıya tasarruf sağlanır!

Eryap AŞ CEO'su Emrullah Eruslu, doğru ısı yalıtım yapılırsa Bursa halkının yıllık 500 milyon lirayı bulan ısınma maliyetinin yarı yarıya azalarak 250 milyon TL'ye düşeceğini söyledi...

Yakıt faturasından tasarruf için ısı yalıtımı yapılmalı!

Ülkemiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında kış aylarını evinde geçirmeye hazırlanıyor, doğalgaz faturalarını azaltmanın yolu da ısı yalıtımından geçiyor.

Isı yalıtımıyla daire başına 2,4 bin TL'lik tasarruf!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ölçümler, binalarda ısı yalıtımı yapılmasının ve ısı ölçüm cihazı kullanılmasının aile ekonomisine katkısının büyük olduğunu ortaya çıkardı.

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Ertuğrul Şen: Enerjinin israf edilmemesi için ısı yalıtımı şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, “Yıllık enerji tüketiminin yüzde 72’sini ithal eden Türkiye’de, tüketilen toplam enerjinin yüzde 40’a yakını binalarda kullanılıyor. Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımı yaparak yüzde 50 tasarruf sağlamak öncelikli sorumluluk ve zorunluluğumu

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Baumit ısı yalıtımında sigorta güvencesi sunuyor!

2016’da dış cephesini ısı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, ürün kalitesinin yanı sıra sigorta güvencesi ile de özel bir hizmet paketi sunuyor.

Isı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016!

Isı yalıtımı için belediyeye müracaat edilerek projenin tasdik edilmesi gerekli oluyor. Tasdik için belediyeye belli oranlarda ücret ödemesi de yapılıyor. Peki, ısı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Baumit ile kış aylarında doğru ısı yalıtımı!

Baumit, uygun teknik özellikte ve doğru uygulanan bir dış cephe ısı yalıtım sisteminin, özellikle kış aylarında iç mekanlarda sağlıklı bir yaşam alanı sağlayacağının altını çiziyor.

Mantolamada kullanılan ısı yalıtım malzemesine dikkat!

Zorunluymuş gibi gösterilen mantolama adı altında yapılan ısı yalıtımında kullanılan malzemeler sebebiyle, kanserojenle kaplanmış bir binada, yangın tehlikesiyle de karşı karşıya kalabilirsiniz.

Baumit’in en çok tercih edilen sistemi: Star Isı Yalıtım Sistemi!

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

ısı yalıtımı tasarruf Haberi

ısı yalıtımı tasarruf

Pastırma sıcakları kendini gösterse de bundan sonra tek dert ısınmak olacak. Isı yalıtımı olan binalarda faturayı yüzde 50 düşürmeniz mümkün...

ÇOĞU ISITMAYA GİDİYOR


Ülkemizde enerjinin en fazla tüketildiği alanların başında binalar geliyor. Posta gazetesinden Bilal Emin Turan'ın haberine göre, toplam tüketilen enerjinin yüzde 32’si binalarda kullanılıyor. Binalarda tüketilen enerjinin yüzde 80’i ise ısıtma-soğutma için harcanıyor.

Ev ve iş yerlerindeki enerji tüketimini önemli ölçüde azaltmanın ve her mevsim konforlu yaşamanın yolu, ısı yalıtımından geçiyor. Doğru malzeme seçimi ve işçilikle kullanılan enerjiden ortalama yüzde 50 oranında tasarruf sağlanıyor.

GAZA YILDA 1.523 LİRA

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Levent Pelesen’in verdiği bilgilere göre; İstanbul’da bir ailenin ısınma için harcadığı doğal gaz miktarı yıllık yaklaşık olarak 1000 metreküp. Bunun da bugünkü doğalgaz tarifesi...