27 / 04 / 2024

Işık İnşaat Elektrik Turizm Ticaret Limited Şirketi

Işık İnşaat Elektrik Turizm Ticaret Limited Şirketi

Işık İnşaat Elektrik Turizm Tekstil Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, İnci Gül ve Recai Topaloğlu ortaklığıyla kuruldu...

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Işık tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karakaya tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Işık İnşaat Elektrik Turizm Ticaret Limited Şirketi Haberi

Işık İnşaat Elektrik Turizm Ticaret Limited Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, inşaat proje taahhüt işlerini yürütmek, ihalelere girmek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Kamelya 2 Sitesi NO:24/A Kat:1 Daire:3 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, İnci Gül ve Recai Topaloğlu ortaklığıyla...