19 / 04 / 2024

İskenderun belediyesi asfalt

İskenderun belediyesi asfalt

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

İskenderun'daki Kızlar Manastırı'nın Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddiası!

İskenderun’daki tarihi Kızlar Manastırı, İskenderun Belediyesi’nin borcu karşılığında Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddia edildi. 

İskenderun Sahil Cami açılış için gün sayıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, Sahil Cami'yi hizmete açıyor.

İskenderun'da metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İskenderun Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan metruk binaları yıkıyor.

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları yıkıyor.

İskenderun Belediyesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İskenderun Belediyesi, 2 Mahallesi'deki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

İskenderun Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İskenderun Belediyesi,  Sarıseki İmar ile Karayılan İmar Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek..

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

İskenderun Esentepe'deki metruk binalar yıkılıyor!

İskenderun Belediyesi'ne bağlı ekipler her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştiriyor

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

İskenderun belediyesi asfalt Haberi

İskenderun belediyesi asfalt


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Asfalt çalışmalarına devam eden İskenderun Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmalarıyla İskenderun’un en ücra köşesine kadar hizmet ulaştıran İskenderun Belediyesi İskenderun’un çehresini değiştirmeye devam ediyor. 


Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sakarya Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.


İskenderun belediyesi olarak ilçemizde halkımızın huzur ve mutluluğu adına yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Yollarımızı güzelleştirme ve çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Yürüttüğümüz hizmetlerimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek içindir.Bu hizmetleri yaparken muhtarlarımızın görüş öneri ve taleplerini alarak yapıyoruz.” diye konuştu.


Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e...