25 / 04 / 2024

işkur inşaat iş ilanları

işkur inşaat iş ilanları

Hükümetin başlattığı istihdam seferberliği, İŞKUR üzerinde yürütülüyor. İşverenlerden İŞKUR’a 90 bin talep geldi ve kurum, 90 bin iş için acil eleman arandığını açıkladı. İşçi arayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor ve acil olarak 1.314 inşaat işçisi aranıyor.

Zengin Yapıkur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Yapıkur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Hakkı Celep, Mustafa Yazıcı ve Semih Serdar Zengin ortaklığında kuruldu.

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aykut tarafından kuruldu.

Acil 1.314 inşaat işçisi aranıyor!

Hükümetin başlattığı istihdam seferberliği, İŞKUR üzerinde yürütülüyor. İşverenlerden İŞKUR’a 90 bin talep geldi ve kurum, 90 bin iş için acil eleman arandığını açıkladı. İşçi arayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor ve acil olarak 1.314 inşaat işçisi aranıyor.

Manisa'da sertifikasız inşaat işçisi kalmayacak!

Manisa'da Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında belgesiz inşaat işçisi kalmayacak.

İŞKUR yurtdışına inşaat işçisi gönderiyor!

İŞKUR, geçen yıl yurt dışında toplam 31 bin 966 işçinin istihdamına aracılık etti. İŞKUR'un yurt dışında istihdamına aracılık ettiği işçiler ağırlıklı olarak inşaat sektöründe görev alırken, bunu hizmetler sektörü izledi.

İkizler Yapıkur İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Yapıkur İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Esin tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atmaca Sokak'ta kuruldu.

Malatya'daki inşaat firmaları engelli işçi bulamıyor!

Engelliler iş bulamamaktan, işveren ise engelli eleman bulamamaktan şikayetçi. İŞKUR Malatya İl Müdürü Vahap Tornan, Malatya'daki inşaat firmalarından bazılarının engelli işçi bulmakta güçlük çektiğini söyledi.

Karaman Mescid-i Aksa Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Karaman Mahallesi'nde hayırseverlerin desteği ile yapımı süren Mescid-i Aksa Camii ve Kur’an Kursu Külliyesi kaba inşaatı tamamlanıyor. Bölge sakinleri külliyenin hizmete girmesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Kur İnşaat'ın acı günü: Hasan Tuncer vefat etti!

Kur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Kemal Tankal'ın yeğeni H. Hasan Tuncer vefat etti. Tankal için Kur İnşaat vefat ilanı yayınlattı...

Kurdaki değişim inşaat sektörünü etkilemeyecek!

Kurdaki değişimin inşaat sektörünü etkilemeyeceğini söyleyen Bulvar İstanbul'un patronu Bilal Aydoğan, "Cezayir'de kur farkı yüzde 45. Ona rağmen iş yapıyoruz. Türkiye'de bir sendeleme olmaz" dedi

Metin Esin: 2014 inşaat sektörü için sabit kur yılı olacak!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin, bu dönemde sabit kur uygulamasının doğru bir adım olacağını belirtiyor. 2014 yılı, her sektörde olduğu gibi inşaat sektörü içinde yeni soru işaretleri ile başladı...

TOKİ, Adana'da Kentsel Yenileme Projesi için konut inşaatı ihalesi açtı!

T.c. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ, Adana'da Kentsel Yenileme (Gecekondu Dönüşüm) Projesi 1398 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi inşaatı işi ihalesi açtı

TOKİ Bitlis'te 924 adet konut, okul, cami, kreş ve kültür merkezi inşaatı için ihale açtı!

T.c. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ, Bitlis İli Beşminare Mahallesi'nde 924 adet konut, cami, ilkokul, lise, kreş cami ve ticaret merkezi inşaatı işi için ihale açtı

işkur inşaat iş ilanları Haberi

işkur inşaat iş ilanları

Başlatılan istihdam seferberliği ile yılın ilk iki ayında 256 bin yeni istihdam yaratıldı. Seferberlik kapsamında önce; özel sektör işverenlerine mevcut çalışanlarına ilave alacakları her bir sigortalı için 773 lira tutarındaki prim ve vergi teşviki getirildi. Ardından kadın, genç ve İŞKUR’dan mesleki yeterlilik belgesi alanları istihdam edenler için ilave destekler verildi.


Aynı zamanda yine İŞKUR’un işbaşı eğitim programından mezun olanları istihdam eden işverenlere de ilave destek geldi ve imalat sanayinde çalışanların 42 ay, diğer sektörlerde çalışanların ise 30 ay işveren hisseleri işsizlik fonundan karşılanmaya başladı. Yine istihdam seferberliği kapsamında başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olmak üzere birçok kesim ile ‘en az bir kişiyi işe alın’ kampanyası başlatıldı. 


ÇALIŞMALARI İŞKUR YÜRÜTÜYOR

Tüm bu teşvik ve kampanyalar meyvesini verdi, önce 1-20 Şubat tarihleri...