29 / 03 / 2024

işkura nasıl başvurulur

işkura nasıl başvurulur

İş arayanların beklediği müjde Türkiye İş Kurumu'ndan geldi. İŞKUR'un resmi internet sitesinden yayımlanan ilanlarda 8 bin TL'den başlayan maaşlarla personel alımı yapılacağı belirtildi.

Evlenmeyi düşünenler dikkat! Başvurular yarın resmen başlıyor! Faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Evlenmeyi düşünen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisi için başvurular yarın resmen başlıyor. Peki faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Kira kredisi nedir, nasıl başvurulur?

Konut kiralamalarında son zamanlarda en çok duyulan kelimelerden biri de Kira kredisidir. Peki, Kira kredisi nedir, nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali! Benzin, motorin, LPG yeni haftaya nasıl başladı? Güncel fiyatlar ne kadar? 

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali geldi. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte BP, Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 23 EKim 2023 fiyat listesi...

Konut almak için BES'in yarısı çekilebilecek! Nasıl başvuru yapılır? İşte şartlar...

Konut alımı için BES'te kısmen ödeme hakkından faydalanmanın detayları tek tek belli oldu. Peki nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi: Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulamaları eylül ayına girilmesiyle birlikte gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Bu yıl PTT personel alacak mı? PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? Son dakika!

Bu yıl PTT'nin personel alıp almayacağı merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? İşte PTT personel alımı ile ilgili merak edilenler...

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Çiftçiler hemen son dakika fiyatlara bakın! 

Çiftçiler, sık sık yurt içi borsalardaki buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte buğday, arpa, mısır 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ilk gününde altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişim yaşamaya devam ediyor. Peki, altın fiyatları haftanın ilk gününe nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

işkura nasıl başvurulur Haberi

işkura nasıl başvurulur

Türkiye İş Kurumu merakla beklenen memur ve personel alımı ilan sayfasını her gün güncelliyor. İş arayan kişiler İŞKUR personel alım sayfasına ilişkin detayları merak ediyor ve araştırıyor. KPSS şartlı ya da şartsız pekçok alanda iş tanımı sunan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) güncel ilan sayfası haberimizde yer alıyor. 

Peki İŞKUR'un resmi internet sitesinden yayımlanan ilanlara nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Habertürk'ün aktardığına göre, İŞKUR personel alımı yapılırken aranan şartlar iş tanımına göre değişiyor. Resmi internet sitesinde yayımlanan bazı ilanlar en az 60 puan KPSS sınav şartı ararken bazı ilanlarda herhangi bir sınav koşulu bulunmuyor. Güncel personel ve memur alımı ilan sayfasında ünvan, nitelik, aranan şartlar, vardiya, öğrenim durumu gibi birçok konu belirtilmiş oluyor.  

İş arayan kişilerin İŞKUR...