25 / 04 / 2024

islam memiş tavsiye

islam memiş tavsiye

Finans Uzmanı İslam Memiş, Fed’in yaptığı hamlelere karşı altın ve dolar konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz haftada dolar kuru yeniden 15 lirayı geçerken altın fiyatları da aynı şekilde yükselmeye devam ediyor.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

İslam Memiş'ten altın almak isteyenlere kritik uyarı! 

Yatırım uzmanı islam Memiş, seçimlerin ikinci turuna kitlenen Türkiye halkına uyarıda bulundu. Uzman ismin Seçimi Bırak Haziran Ayına Bak!" konulu ikazlarını merak edenler haberimizi okuyabilir.

İslam Memiş'ten altın tahmini! 'Seçim kadar' deyip uyardı

Rekor seviyelerden geri çekilen altın gram fiyatı için uzmanlardan dikkat çeken bir açıklama geldi. Gram altın fiyatı için yeni rakam ve tarih veren piyasa uzmanı İslam Memiş, "Mesajım oldukça net" diyerek altına yatırım yapmayı ve altın satmayı düşünenleri tavsiye verdi. İşte detaylar...

Altınların efendisi İslam Memiş'ten altın alacaklara flaş tavsiye... Altını böyle alan köşeyi dönecek

Altın konusunda yaptığı başarılı tahminlerle adını duyuran İslam Memiş'ten ucuz altın almanın yöntemlerine ilişkin flaş açıklamalar geldi. İslam Memiş'in yöntemini dinleyenler altında ciddi kar edeceğe benziyor.

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

Piyasa uzmanı islam Memiş, 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirten uzman isim ONS gümüş altın fiyatlarının 25, 32 ve 40 dolar seviyelerinde hareket edeceğini belirtti.

İslam Memiş'ten tavsiye! Evinizi hemen satmayın, çok değerli olacak!

Piyasaların uzmanı olan İslam Memiş ev alacak olanların beklemesi yönünde uyarı yaptı. Dolar üzerine yapmış olduğu tahminlerle gündemde olan Memiş şimdi de ev alma konusunda uyardı.

Altın uzmanı İslam Memiş altından sonra yeni kazanç kapısını işaret etti! Alanlar zengin olacak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş vatandaşlara tavsiye niteliğinde uyarılar yapmaya devam ediyor. Memiş son olarak vatandaşlara altından sonra yeni kazanç kapısı olabilecek bir değerli metalle ilgili bilgi verdi.

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

İslam Memiş 'Çok daha avantajlı' diyerek gram altınla ilgili yeni tavsiye verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Darphane'nin yeni altın sertifikası uygulaması için çarpıcı bir uyarı yaptı. Memiş, 'gram altın' yatırımcısına yarayacak o alternatifi de paylaştı. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş'ten gram altına alternatif tavsiye!

İslam Memiş, ‘gram altın’ alternatifini açıkladı: Vergisi yok, ayağınıza kadar gelecek

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş tüm hızıyla devam ediyor. Gümüş fiyatları da aynı seyirde devam ederken gümüş yatırımcılarına islam Memiş kritik uyarıda bulundu. Elinizdekileri satmayın diyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi.

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten yeni tahmin: Ağustos ayı bir şans

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve dolarda gidişatın nasıl olacağını merak eden vatandaşlara, Ekonomi ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten önemli bir tavsiye. Memiş, yatırımcılara ağustos ayını işaret etti.

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankalarda altını ve parası olanlar için piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi. Peki İslam Memiş yatırımcılara hangi uyarıları yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

islam memiş tavsiye Haberi

islam memiş tavsiye

Yaşanan gelişmelerin ardından Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş YouTube kanalında altın ve dolar yatırımcılarının merakına yönelik değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş Merkez Bankası Fed’in bir ‘silkelenme operasyonu’ yürüttüğünü belirtti.

Fed’in hareketine ‘silkelenme operasyonu’ diyen Memiş, ‘’Hiç kimsenin beklemediği bir anda Amerikan Merkez Bankası Fed ciddi bir silkeleme operasyonu yaptı. Bu operasyonla birlikte bütün varlıklarda sert çöküş yaşandı. Bu süreçte dolar endeksinin 104 seviyesinin üzerine hızlı bir şekilde çıktığını gözlemliyoruz. Yani dolar uluslararası piyasalarda değer kazanma sürecine devam ediyor. Bu hafta Fed üyeleri ve Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları oldu. Faiz artırım süreci ile ilgili pozitif ve şahin tonda yapılan açıklamalar diğer riskli varlıklarda satışlara neden oldu. Özellikle küresel borsalarda sert düşüşler gördük’’ şeklinde konuştu.

 

Açıklamalarında yatırımcıların panik yapmamaları gerektiğini...