25 / 04 / 2024

islam memiş toki

islam memiş toki

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projelerine ilişkin Bir Bilene Sorduk için önemli açıklamalar yaptı. Memiş, TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında doğru bilinen yanlışları 10 madde ile anlattı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

İslam Memiş'ten altın almak isteyenlere kritik uyarı! 

Yatırım uzmanı islam Memiş, seçimlerin ikinci turuna kitlenen Türkiye halkına uyarıda bulundu. Uzman ismin Seçimi Bırak Haziran Ayına Bak!" konulu ikazlarını merak edenler haberimizi okuyabilir.

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

Piyasa uzmanı islam Memiş, 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirten uzman isim ONS gümüş altın fiyatlarının 25, 32 ve 40 dolar seviyelerinde hareket edeceğini belirtti.

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş tüm hızıyla devam ediyor. Gümüş fiyatları da aynı seyirde devam ederken gümüş yatırımcılarına islam Memiş kritik uyarıda bulundu. Elinizdekileri satmayın diyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi.

'Çok pişman olursunuz' diyen İslam Memiş'ten TOKİ uyarısı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hükümetin sosyal konut projesine ilişkin "Bugüne kadar konut almayan, konut ihtiyacını gidermeyen her zaman pişman olmuştur. Önümüzdeki yıl pişman olmaya devam edecektir" yorumunu yaptı.

İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara tarihi öneri!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, elinde dolar bulunduran vatandaşlara çok önemli bir tavsiyede bulundu.

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten dolar yatırımcısını şaşırtan karar! Kimse bu seviyelerde tutamaz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar için tutulamayacak seviyeleri açıklarken, elindeki altın ve gümüşleri ne yaptığını söyledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüş almak isteyenlere net fiyat verdi! Yatırım yapmak isteyen karar versin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın ve gümüş olanların ne yapması gerektiğini açıkladı.

İslam Memiş altın ve dolarda yaşanacak büyük tufanın tarihini verdi: Ben elde olanı sattım diyerek duyurdu

Altın ve dolar piyasasında yaşancak büyük tufan ne zaman kopacak. Piyasaların yakından takip ettiği bir isim olarak son dönemde ismi ön plana çıkan İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara çok çarpıcı uyarılar yaptı.

İslam Memiş’ten dolar ve euro çağrısı! En önemli şey!

Dolar ve Euro gelişmeleri şu sıralarda yakından takip ediliyor. Doları ve eurosu olan vatandaşlar ya da almak isteyenlere Finansal analist İslam Memiş’ten uyarı geldi. İşte detaylar!

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankalarda altını ve parası olanlar için piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi. Peki İslam Memiş yatırımcılara hangi uyarıları yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

Dolar kurunun tekrar 17 TL seviyelerine kadar yükselmesi ile Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten 'Dolar almayın' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

islam memiş toki Haberi

islam memiş toki

Son günlerde sık sık gündeme gelen TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ile ilgili detaylar her geçen gün ortaya çıkıyor. Tavsiyeleri geniş kitlelerce dikkate alınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projelerine ilişkin Bir Bilene Sorduk için önemli açıklamalar yaptı. 

İslam Memiş, TOKİ 2022 projesi ile ilgili pek çok spekülasyonun altını çizdi ve doğru bilinen yanlışları da açıkladı. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuyla ilgili açıklamasına "Merhaba arkadaşlar, bugün size sosyal konut projeleri ile alakalı yanlış bilinen doğruları anlatmaya çalışacağım veya ilk kez ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sosyal konut projelerinden yararlanmaları mantıklı mı gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağım" ifadelerini kullanarak başladı ve emlak fiyatlarının her geçen yıl artışını sürdüreceğine...