20 / 04 / 2024

İsmail Avcu bigadiç

İsmail Avcu bigadiç

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu kimdir? İsmail Avcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Avcu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İsmail Avcu...

TOKİ Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu! 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu. Çavuş Mahallesi'nde inşa edilecek 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021!

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 ne zaman gerçekleştirilecek? İşte TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Bigadiç başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 151 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi, Çavuş Mahallesi 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 151 konut ihalesi 10 Temmuz'da!

Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi, Çavuş Mahallesi 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 10 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç 2020 projesinde yer alan 54 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehricilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Bigadiç son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

İsmail Avcu bigadiç Haberi

İsmail Avcu bigadiç

İsmail Avcu kimdir?

İsmail Avcu,  1957 yılında Bigadiç’ de doğdu.  İlköğrenimi Işıklar İlköğretim okulunda, Orta öğrenimini Bigadiç’ de, Lise öğrenimini Balıkesir Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 


Lise öğreniminden sonra Bigadiç’ de ticarete atıldı. 1989-1994 yıllarında İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulundu. 


30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen İsmail AVCU. Evli ve 2 çocuk...