28 / 03 / 2024

İsmail Cem Elpek

İsmail Cem Elpek

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cem Elpek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Niral İnşaat Kimya Elektrik Orman Ürünleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niral İnşaat Kimya Elektrik Orman Ürünleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Cem Kökoğlu imzasıyla kuruldu.

Türkiye'de emlakçılık yasasına ihtiyaç duyuluyor!

İsmail Cem Eryılmaz tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Türkiye’nin yeni bir emlakçılık yasasına ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Cem Çelik: Konutta faiz oranları ilkbaharda düşecek!

Konut üretiminde yüksek faiz oranlarının, İlkbahar ile düşmesi bekleniyor. Cem Çelik, çıtayı her geçen yıl yükseltirken, önlerine çıkan en büyük sorunun aşırı yüksek faizler olduğunu dile getirerdi.

Cem Kara: Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı güçlendirilecek!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

Yamada Yatırım'ın acı günü! Nuri Cem Aksu vefat etti!

Yamata Yatırım İnşaat Turizm Ve Tic. A.Ş'nin Finansman Müdürü Nuri Cem Aksu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi, 19 Aralık 2014 Cuma günü (bugün) Karaahmet Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Cem Oğuz: Doğru yatırımlar yapılsın!

İnşaat mühendislerinin ve Antalya 'nın sorunlarından bahseden İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, bazı yatırımların yanlış olduğunu belirtti ve doğru yatırımlar yapılmasını istedi.

Cem Oğuz: Kentsel dönüşüm için alt yapı şart!

Kent merkezindeki binaların ekonomik ömrünü tamamlamak üzere olduğunu vurgulayan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Cem Oğuz, "Kentsel dönüşümü tekrar planlamamız gerekiyor. Dönüşüm için alt yapı şart" dedi...

Cem Oğuz: Denetim sorunları ve telaş inşaatta kaza riskini artırıyor!

ANTALYA'da yapımı devam eden spor tesisi inşaatlarında son 1 ayda biri ölümlü iki iş kazasının meydana gelmesi, gözleri bu inşaatlara çevirdi. İMO Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz konu hakkında açıklama yaptı...

Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı!

Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu’nun, bankadaki 49 parça ziynet eşyası 548 bin 500 TL, ev ve dükkânı ise 98 bin TL’ye satıldı.İşte Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı...

Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurguladı...

Cem Demir ilk fragman tesisini faaliyete geçiriyor!

Cem Demir, Türkiye’nin ilk fragman tesisinin kapılarını ocak ayında açıyor. Trafigura’nın 5 yıl işlettiği ancak Türkiye pazarında umduğunu bulamadığı için terk ettiği tesiste 2 yıldır sürdürülen revizyon çalışmaları tamamlandı

Cem Demirci: Ankara'da şehir dışına göç arttı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Demirci, 'Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak' dedi.

İsmail Cem Elpek Haberi

İsmail Cem Elpek

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cem Elpek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...