26 / 04 / 2024

İsmail Erdem kimdir

İsmail Erdem kimdir

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir’in imar sorunu çözülecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, imar sorununu çözecek projelerini anlattı. Erdem, Ferhatpaşa Mahallesi'nin arsa değerlerinin ikiye katlanacağını söyledi.

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

İsmail Erdem kimdir?

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in 2019 yerel seçimlerinde AKP Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İsmail Erdem kimdir? İsmail Erdem hangi alanlarda görev aldı?

Sancaktepe'de 6 ayda 620 inşaat ruhsatı verildi!

Yerinde dönüşümle beş yılda altmış bin konut ve üç bin ticari alanın yeniden inşa edildiği Sancaktepe ilçesi kırılması güç bir rekora imza attı.

İsmail Erdem: Sancaktepe 112 dev eserle tarih yazdık!

İstanbul'un genç ilçesi Sancaktepe, geleceğe güvenle yürüyor. Hizmete giren 112 dev eserle ilçede tarih yazdıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Erdem, 'Sancaktepe'nin vizyonunu şekillendirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz....

Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kurulacak!

Başbakan Erdoğan'ın 'En büyük hayalim' dediği şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe'ye kuruluyor. 4 bin 100 yataklı hastane, Sancaktepe'yi sağlık merkezi yapacak. Türkiye'nin en büyük şehir hastanesinde 15 bin personel çalışacak...

İsmail Erdem: Çok farklı ve prestijli projeler yapacağız!

Artık vatandaşa okul, altyapı gibi vaatlerle gitmediğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, “Bunları geçen dönem zaten yaptık. Artık diğer belediyelerde olmayan çok farklı ve prestijli projeler yapacağız” diyor.

İsmail Erdem: Sancaktepe'de dönüşümde zorlama yok!

İstanbul Anadolu Yakası' nın Sancaktepe ilçesinin Belediye Başkanı İsmail Erdem kentsel dönüşüm için toplu yıkımlar yapmadıklarını belirterek, ' Sancaktepe' de dönüşümde zorlama yok ' dedi...

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

İsmail Katmerci Kimdir? İsmail Katmerci nerelidir?

İsmail Katmerci kimdir? İsmail Katmerci’nin mesleği nedir? İsmail Katmerci hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İzlem Erdem Kimdir? İzlem Erdem ne iş yapıyor?

İzlem Erdem kimdir? İzlem Erdem’in mesleği nedir? İzlem Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Kapan Kimdir?

İsmail Kapan kimdir? İsmail Kapan’ın mesleği nedir? İsmail Kapan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Erdem kimdir Haberi

İsmail Erdem kimdir

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, seçildiği takdirde Ataşehir’e finansın merkezi olarak kimlik oluşturulacağını, bölgeye finans müzesi kurulacağını söyledi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Erdem, imar, yeşil alan, kültür ve sanat merkezleri, spor alanlarıyla ilgili projelerini anlattı.

Herkes 31 Mart seçimine odaklandı. İstanbul’daki en kritik yerlerden biri de Ataşehir. İddialı mısınız? Kazanırsanız ne yapacaksınız?
Biz zorları severiz. Zorlukları aşarak geldik. Sancaktepe’ye 10 yıl önce gittiğimizde çok zor bir yerdi. Seçimi kazanmak da çok kolay değildi. Seçim sonrasında hizmet üretmek anlamında başta imar mülkiyet problemleriyle zor bir ilçeydi ama 10 yılda şehir standartları çok yükselmiş bir ilçeyi halkımıza armağan etmiş olduk. Ataşehir’de biz seçimi alacağız çünkü Ataşehir halkı değişime karar vermiş. Sokakta karşılaştığımız tüm vatandaşlarımız “Ataşehir’de değişim olmalı”...