25 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Edebali kimdir

İsmail Hakkı Edebali kimdir

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılarla mücadelesini devam ettiriyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Edebali, taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldığını belirtti.

Bursa'nın dönüşüm projelerine Başkent'ten övgü!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali yaptığı açıklamada "Dönüşüm hamlemiz Ankara'da da heyecanla, ilgiyle takip ediliyor" dedi.

Bursa Yıldırım'ı yeniden inşa ediyoruz!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yavuzselim Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm ile ilgi bilgilendirerek, “Yeni Yıldırım’ı inşa ederken önceliklerimiz, insanlarımızın rızası ve güvenli yaşam alanları oluşturmak” dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ın dönüşümden başka şansı yok!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'ın dönüşmekten başka şansı olmadığını belirterek, kimsenin mağdur olmayacağı düzen üzerinde durduklarını kaydetti.

Kentsel dönüşüm çalışmalarına şehircilik anlayışıyla yaklaşılmalı!

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'nın İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Danışma Meclisi'ne katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'de yaptığı konuşmada Yıldırım'ın gelecek 100 yılını bugünden planladıklarını söyledi.

Bursa Yıldırım'ın yüzde 33'ü kentsel dönüşüme dahil edildi!

Mevlana ve Ulus mahallelerindeki 55 hektarlık alanda 4 bin konutun yanı sıra, sosyal donatı alanları turizm bölgeleri, ticaret alanları gibi modern şehirciliğin tüm unsurlarını bünyesinde barındıran yepyeni ve modern bir şehir doğuyor.

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşüm iyi planlanmalı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlıların sağlıklı ve güvenli bir hayat sürmeleri için kentsel dönüşüm bir tercih değil , zorunluluktur” dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yıkıp yeniden inşa edeceğiz!

Türkiye’de örnek kentsel çalışmalarından biri de Bursa’nın Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Edebali “Yıldırım’ı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini artıracağız” dedi.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda toplam 276 ruhsat verildi!

Bursa Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor. Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

İsmail Hakkı Edebali, halka kentsel dönüşümü anlattı!

Mahalle ziyaretlerine devam eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, halka kentsel dönüşümü anlatıyor.

İsmail Hakkı Edebali: Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm şart!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali Bursa'ya gelenlerin ilk durağının Yıldırım olduğunu ve bu yoğun göçün bir sonucu olan çarpık yapılaşmanın ilçede bu çok sorunu beraberinde gerildiğini söyledi.

Bursa Yıldırım'daki projelerin yüzde 70’i hayata gerçirildi!

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70’ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

Bursa Yiğitler'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yiğitler Mahallesi sakinlerine bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. Edebali, kentsel dönüşümün bölgeye çok büyük artı değer katacağını ifade etti.

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Bursa'da bin 125 hektarlık alan dönüşüm kapsamında!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'a kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük'e bilgiler verdi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Yiğitler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlara bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm projesini anlattı.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi 2018'de teslim edilecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da imar düzenlemeleri sürüyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara yolunun altındaki 6 mahalleye 8 imar hakkı verilmesi ile kentin çehresinin değişeceğini ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Yıldırım Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali projeyle ilgili

İsmail Hakkı Edebali kimdir Haberi

İsmail Hakkı Edebali kimdir

Ekipler Arabayatağı, Çınarönü ve Ulus Mahallelerinde kaçak olduğu tespit 11 yapı hakkında yıkım işlemi yapıldı. Bu doğrultuda Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 2018 yılının ilk 7 ayında kaçak olduğu tespit edilen 74 yapı hakkında yıkım işlemleri gerçekleştirerek kaçak yapılaşma ile mücadele devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Yıldırım’da bitişik nizam 2 kat plan devrinin sona erdiğini dile getiren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Eğitim, sağlık, sosyal donatı, otopark, yol, yeşil alan gibi şehirciliğin tüm gereksinimlerini temel alan bir şehir planladık. Bu süreçten itibaren kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsamaha gösterilmeyecek, kaçak yapılaşmayla mücadeleyle ilgili mevzuat tereddütsüz uygulanacak. Hükümetimizin çıkardığı ve hemşerilerimize büyük avantajlar sağlayan İmar Barışı, Aralık 2017 öncesini kapsıyor. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılar kesinlikle yıkılacaktır. Hem...