26 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Edebali yıldırım kentsel dönüşüm

İsmail Hakkı Edebali yıldırım kentsel dönüşüm

Güvenli ve daha yaşanabilir bir Yıldırım oluştururken metruk binaların yıkımına öncelik verdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırımlıların güvenliğini ve sağlığını korumak öncelikli vazifemiz" dedi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşüme devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi büyük önem verdiği kentsel dönüşüme hızla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldırım Belediyesi, özel sektör ve vatandaş işbirliği ile Mesken Meydanı'nda yapılacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım töreni düzenlendi.

Yıldırım'da kentsel dönüşümle sosyal değişim hedefleniyor!

Bursa'nın gelişmekte olan ilçesi Yıldırım'da, kentsel dönüşümle sosyal değişim hedefleniyor. Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda köklü adımlar atmaya hazırlanıyor.

Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluk!

Yıldırımın makus talihini yenmenin yolunun kentsel dönüşümden geçtiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşüm bir tercih değil zorunluluktur" dedi.

Yeni Yıldırım'da kaçak yapıya izin vermeyeceğiz!

Kentsel dönüşümle Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa asla geçit vermeyeceğiz" dedi.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

Bursa Yiğitler'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yiğitler Mahallesi sakinlerine bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. Edebali, kentsel dönüşümün bölgeye çok büyük artı değer katacağını ifade etti.

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Bursa'da bin 125 hektarlık alan dönüşüm kapsamında!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'a kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük'e bilgiler verdi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Yiğitler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlara bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm projesini anlattı.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi 2018'de teslim edilecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da imar düzenlemeleri sürüyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara yolunun altındaki 6 mahalleye 8 imar hakkı verilmesi ile kentin çehresinin değişeceğini ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Yıldırım Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali projeyle ilgili

İsmail Hakkı Edebali yıldırım kentsel dönüşüm Haberi

İsmail Hakkı Edebali yıldırım kentsel dönüşüm

Güvenli ve daha yaşanabilir bir Yıldırım oluştururken metruk binaların yıkımına öncelik verdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırımlıların güvenliğini ve sağlığını korumak öncelikli vazifemiz" dedi. 


Kentsel dönüşümde önemli adımlar atan Yıldırım Belediyesi, bir yandan da ilçedeki metruk binaları yıkarak olası kazaların, madde bağımlılığı gibi sağlık sorunlarının önüne geçiyor. 


Davutdede Mahallesi'nde bulunan ve güvenlik zafiyeti tehdit oluşturan eski Kur'an kursu binası da Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Bölgede yaşayan vatandaşların şikâyetleri doğrultusunda hareket ettiklerini ve mülk sahipleri ile de anlaştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Şehir güvenliği konusunda özellikle terk edilen metruk binalar, bölgede yaşayan vatandaşlar için güvenlik ve tehdit unsuru oluşturuyor. Yıldırım'ı daha güvenli bir şehir haline getirmek adına kullanılamaz durumdaki binaları yıkıyoruz....