27 / 04 / 2024

ismail hakkı edebali yıldırım projeleri

ismail hakkı edebali yıldırım projeleri

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yıllardır devam eden göçün sonucu olarak plansız yapılaşmaya kurban edilen Yıldırım'ı çağın gereklerine uygun olarak yeniden inşa etmek için düğmeye bastı.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da kalite olmazsa olmazımız!

Hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İdeal şehir hedefimiz doğrultusunda ‘kalite’ olmazsa olmazımız” dedi.

Yıldırım Belediyesi dönüşümle göçü engelleyecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi, belediye, kamu ve özel sektör işbirliğinde geliştirilecek sosyal dönüşüm projeleri ile göçün önüne geçmeyi hedefliyor. Ünlü Osmanlı köyü Cumalıkızık'ın tarihi kimliğini güçlendirecek projeler de geliştiriliyor.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da mikro şehirler oluşturacağız!

Göreve başladığı günden bu yana tek tek mahalleleri gezerek, ortak aklı oluşturmaya çalışan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm için küçük şehirler kuracaklarını belirtti...

İsmail Hakkı Edebali: Önce zihinlerde kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm konusunda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, "Bir mahalleyi yıkıp yeniden yapmak mı, yoksa risk altında bulunan binaların dönüşümü mü, bunu netleştirmemiz lazım" dedi...

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Edebali, taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldığını belirtti.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki dönüşümü anlattı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana ve Ulus Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sınırları içerisinde yer alan Anadolu, Vatan ve Millet mahallelerinin Gökdere mevkiinde yer alan bölgeler için ticari bina ve konut yapılamaz sorununu çözüme kavuşturdu.

Bursa Yıldırım'ın yarısının imar planları yeniden düzenleniyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bundan sonraki süreçte projeleri uygulamaya geçirerek Yeni Yıldırım'ı inşa edeceklerini söyledi.

İsmail Hakkı Edebali: Yeni Yıldırım’ı inşa edeceğiz!

Yıldırım’ın yıllardır, plansız ve çarpık yapılaşmayla anıldığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, buna son vermek için hazırladıkları ‘İdeal Şehir Yıldırım’ vizyonu proje çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi.

Yıldırım'ın vizyon projelerinde sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün üssü olarak değerlendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ağırlayarak Yıldırım’a çağ atlatacak projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa'da 6 mahalleye imar müjdesi!

Ankara Yolu’nun altında bulunan altı mahallede yeni imar düzenine geçmek gün saydıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu düzenlemeyle birlikte plansız yapılaşmadan kaynaklanan meselelerin kendiliğinden çözüleceğini ifade etti.

ismail hakkı edebali yıldırım projeleri Haberi

ismail hakkı edebali yıldırım projeleri

Yıllardır devam eden göçün sonucu olarak plansız yapılaşmaya kurban edilen Yıldırım'ı çağın gereklerine uygun olarak yeniden inşa etmek için düğmeye bastıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini arttıracağız” dedi.


İnsanların depreme dayanıklı, modern, yeşillikler içinde ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş konutlarda güven içinde gönül rahatlığı ile oturabilmesi için Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatan Yıldırım Belediyesi, bu yolda önemli adımlar atmaya devam ediyor. 


Bir yandan eski ve çarpık yapılaşma örneği binalar yıkılırken, diğer yandan da Yıldırım'ın kent kültürüne uygun binalar da ilçenin dört bir yanında yükseliyor. Yıldırım'ın çehresini değiştirecek dönüşüm kapsamında daha önce 1. etabı başarı ile bitirilen ve hak sahiplerinin evlerinde oturmaya başladığı Sinandede Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için...